Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Limitleri zorladık...
bahriyeli yazdı:vay vayy harika iş çıkarmışsınız. resimlere imrenerek baktım. süper av olmuş.ekip on numara yapılan avın keyfine doyum olmamış. elinize yüreğinize sağlık.afiyetler olsun.
tahsin çay içilen toplu resimde benim eski ekipten burhan var berabersiniz heralde aynı yerde selamımı iletirsin valf,ten arkadaşım.sevgiler selamlar devamına rastgele.AlkisSeerfAlkis

sağol İsmail.
bunlar benim eski vardiyam.7-8 kişilik org,benim katılımımla 18 e yükseldi.
burhanlada 3 sene çalıştım.şimdi saçlarım beyaz,sesimse gür çıkıyo.Siyirdimbu yüzden aynı tekneye binmedimHeheşu an gece vardiyasındalar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ne güzel anlar yakalamışsın şekerim.güzel gün,bol balıklı harika bir av yaşattın,sağol şekerparem.seviyorum seni.Gulumse
Bul
çok güzel bir av raporu okudum.
genelde deniz avlarını pek okumazdım, ama artık okurum.
balık çekmekten bitap düşmüşsünüz resmen,
en güzelide dostluk ortamı harika.
(o o)
Bul
yycolak yazdı:ne güzel anlar yakalamışsın şekerim.güzel gün,bol balıklı harika bir av yaşattın,sağol şekerparem.seviyorum seni.Gulumse
Şekerim resimlerden en uygun olanları koydum.senin dördü bir arada gibileri güme gitti.Snifsinf
bende seni seviyorum.
muratcoskun yazdı:çok güzel bir av raporu okudum.
genelde deniz avlarını pek okumazdım, ama artık okurum.
balık çekmekten bitap düşmüşsünüz resmen,
en güzelide dostluk ortamı harika.

en çok ta yalçın abi bitap düştü.yemek molasını bile 15 dk.dan az tuttu Alkis
sanki yılların hıncını alır gibiydi.Smile
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
çok güzel zaman geçirmişsiniz.elinize muhabbettinize sağlık,resimlerle birlikte süper olmuş,tüm ekibi kutlarım.teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
abilerim naptınız siz böyle yaa maşallahh bereketli olsun afiyet olsun SeerfAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Albatros-gr yazdı:limitler zorlanmis ama..super bir balikiclik olmus beyler..
fakat savunmanizi Ercan abiye karsi hazirladiniz mi...bilmem ne diyeceksiniz
bu arada Tahsin,o belindekinden bende takiyorum
su anda baliklari boguyorsunuz umariim..
afiyetle
..................................
baliklarin fotosu msj`i yazdigim an gelmis....masallah
daha da bollarina denemez..
aynen boyle devam beyler
rastgeleyin

..............................
adminler fotolarin arasinda kalan cevabimi silseler iyi olur..arada kaldi..devamliligi bozuyor

Faruk abi teşekkürler,
Akşam Ercan abi geldi savunma verildi..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ALTAYLI yazdı:Hemde ben gibi kafalar aynı yönde itina ile dizilmiş. Üstüne birde süslendinizSeerf ben yarını nasl bekleyeceğim acabaRolleyes Erken yatsam erken kalksam mıSmile Yok yok iyice bilenmeliyim.Smile Şaka bir yana Allah içinize sindirsin o keyifli yüzlerinizi görmek bile bana yeter. Cansınız. Bizde yanlış olmaz ama siz yine de kendinizi koruyunBoboBobo
AfiyetleSeerf

Valla aynı yöne dizme fikri Yalçın abimin işi ama fenada sayılmadı tabii.
Hepimizin yüzü keyifli olsun abicim, akşamki savunma heralde yeterliydi diye düşünüyorum..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
dagistan yazdı:Maşallah bereketiniz daim olsunAffetHarika bir av yapmışsınız tebriklerAlkisEhh artık hakkınıda verirsiniz artık afiyet olsunSeerfRastgele

Aydın teşekkürler hepimizin şansı daim olsun..Seerf
bucalıfikret yazdı:yarasın.Hadiordan

Yarıyo zatende hepsi bu kadarmı reis..Smile

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi