Yorumları: 479
Konuları: 18
yycolak yazdı:inşallah beni yanlış anlamamışsındır abicim.bana göre bu tür avlanmalar çok uzak.onun için merak ettim.bu kadar derin suda hiç avlanmadım.zaten ekipmarımızda buna izin vermez.seni takip etmek çok keyifli.teşekkürler abicim.
Sevgili Yalçın kardeşim, merak etme aklımın ucundan bile geçmedi, sizlerle bu güzellikleri paylaşmak çok keyif verici, sevgiler.
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
orhanekmekci yazdı:Mercanların maşallahı var
bereketli olsun.
Çok teşekkürler bunlar evvelden yaptığım avlarımdan inşallah tazeleri yakında hepimizin oltalarına gelirler, sevgiler.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Orhan abi eline emeğine sağlık çok faydalı bilgiler herkes açısından avlarda ayryetten güzel
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Bilgiler ve paylasimin icin tesekkurler ORHAN abi ellerine saglik
fish or die yazdı:Orhan abi eline emeğine sağlık çok faydalı bilgiler herkes açısından avlarda ayryetten güzel 
Sevgili Murat kardeşim çok teşekkürler, bana göre her av değişik koşullarda gerçekleşiyor, her avın da bir hikayesi ve tutulan balıkların cinsi ve büyüklükleri ile kullandığımız takımların ve avda ki kendimize has yöntemlerin, ayrıca av içersinde ki değişik yorumlarımızın, balık avlarımızda çok zenginlikler oluşturduğunu görüyoruz.
Zamanla bu bilgilerin de diğer kardeşlerimize de faydalı olmasını dilerim.Sevgiler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hiç bitmesin istemediğim bir hikaye okuyor gibiyim,hersatırını zevkle okuyorum resimleri tek tek zevkle inceliyorum,teşekkürler orhanbaba
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bu güzel avınızı,değerli bilgilerinizle paylaşmanız çok faydalı olmuş.
hem bu güzel avınız için hemde bu güzel bilgiler için teşekkürler.
ellerinize sağlık.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yine harika bir paylaşım

Benim de derin suda favori yemim sardalyadır

Müşterisi daima vardır
Yorumları: 67
Konuları: 5
Orhan Amcam, Ustam Avlarının hepsi birbirinden güzel herzaman ve heryerde söylüyorum örnek aldığım üç ustadan birisin sizlerin sayesinde birşeyler öğreniyor ve keyifli avlar gerçekleştiriyorum seninle o güzel meralarda avlanma fırsatıda buldum sağolasın bundan sonrada o güzel meralarda birlikte güzel vakitler geçireceğiz inaşllah sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum
YaKaMoZ yazdı:Bilgiler ve paylasimin icin tesekkurler ORHAN abi ellerine saglik
Teşekkürler sevgili Murat kardeşim, sevgiler.