Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altaylı İstanbulda görüldü :)
akşam gerçekten muhteşemdiniz dostlar.harikasınız.önce ercan abim,peşinden nihatcım.telefondaki sesler gecenin güzelliğini ifade ediyordu.sonuçta sağlıklı bittiğine göre,hepinize afiyet şeker olsun.Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:][B]arkadaşlar ercan abi şu anda istanbul beşiktaş'ta süsleniyorlar afiyet olsun keyiflerine diyecek yok muhabbetiniz daim olsun .SeerfSeerfSeerf[/B

Sevgili kardeşim,dostum,hoş geldin.Şeref verdin.Dostlarınla birlikte harika bir gecenin fotoğrafı.Kıskandım.Hepinize afiyet olsun.SeerfSeerf
Bul
burada olduguma göre bende gelmişim Siyirdimşoför alkolsüzdü rahat geldik.akşam çok güzeldi,herkese teşekkürler.Seerf
Bul
Dün gece harikaydıGulumse Çok keyif aldım. Dostlarla birlikte olmanın ayrıcalığı ile süslendik. Finalde Erol'un (fotokopici) pelerini geceye damga vurduBoboBobo Çyle bir pelerin ki sabaha kadar yağmurda dolaiabilirsinSmile Videolar nerede yahu76
Sabah 6'da kalktım ortalık zifir gibi daha sonra attım kendimi dışarı ve Karaköy'e kadar yürüyüp iskelede güzel bir kahvaltı. At çek yapanlara baktım kimsede birşey yoktu.
Bul
Dün geceden ilk videolar benden gelsin. Süper güzel bir geceydi. Yaşatan herkese çok teşekkürler.

20121209 214124 - YouTube

20121209 214344 - YouTube
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Birkaçta resim ekleyelim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Birkaç resim daha ekleyelim Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[/COLOR]
Bul
Harikaydı diyorum ama sanki daha da güzel ne desem acaba. Çok keyif aldık çokAlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Harikaydı diyorum ama sanki daha da güzel ne desem acaba. Çok keyif aldık çokAlkisSeerfAlkisSeerf

ah birde şu hayırsızlar tuttukları balıklardan getirseydi Smile Siyirdim Seerf
[/COLOR]
Bul
nihatkr yazdı:ah birde şu hayırsızlar tuttukları balıklardan getirseydi Smile Siyirdim Seerf
Bak şimdi yine aklıma getirdin.Rolleyes Daha buradayım abisi. Hesabı kesilecek herhalHappyHappyBoboBoboSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Altaylı bugün Yalovaya uğradı. HAŞİM77 39 4,532 05-12-2012, 20:23
Son Yorum: yalova tatar
  Altaylı ve Serenay66 site yönetim 37 3,992 14-08-2011, 04:08
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi