nihatkr yazdı:12-14 nisan arası çeşmedeyim. Otel Rezervasyonumu, uçak biletlerimi, aracımı ayarladım. Ama Dönüş uçağım 19:50 olduğu için sanırım organizasyona katılmam zor olacak. Ama yinede sabah bir merhabalaşmaya gelirim. tanışmış olmak bile yetecektir.
Niko çok memnun oldum ama org.na katılamaman da bir o kadar üzücü neyse görüşürüz artık
keser35 yazdı:ooo selam arkadaşlar,
Murat kardeşim listeye keser35 +1 kişi olarak yazabilirsin...(Babam ve ben)
hayırlısı olsun...Arayı uzatmamak lazım..
ekledim gürkan arayı açma fazla sende ama
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
fish or die yazdı:Tarih : 14 Nisan 2013 Pazar
Mevkii : Çeşme
Zamanı geldi artık değilmi arayı çok açmayalım unutulmayacak bir güne daha imza atalım ,, o organizasyonun havasını tadını keyfini bikez daha yaşayalım ben çok özledim şahsen abilerimle kardeşlerimle olmayı
Organizasyon içersinde ulaşım kahvaltı öğle yemeği ve balık yemi dahildir. Sadece herkes kendi içeceğini ( rakı bira votka şarap meyvasuyu kola ayran ) ve ekstra yiyecek içecek getirecektir.
Sabah kahvaltısı ve çay keyfi teknede
öğle yemeği ( mangalda tavuk makarna ve salata )
balık yemi olarak kişi başı 60 sülünez ve sardalya
Ulaşım yine büyük otobüsle yapılacak olup sabah 4,00 da özkanlar çamkıran tansaş ve 4,30 balçova kipa olarak tasarlanacaktır.
sabah tekne kalkışı 6,00 - 6,30 arası
dönüş ise akşam 17,30-18.00 arası olacaktır.
[B]Organizasyon için kişi başı fiyatımız 75 TL tekne, yem, ulaşım, kahvaltı, öğle yemeği dahildir. [/B]
Yılda 1 ya da 2 kere yaptığımız bu güzel buluşmaya , herkesin sorgulamadan ve keyifl alarak katılmasını bekliyorum.
Liste başına kendimi ve müdavimleri yazıyorum hemen inşallah herkesin işi ve zamanı uyarda buraya eklerim.. bu yazdığım isimler illaki gelecek
01-fish or die murat
02-altaylı ercan
03-bahadır sarıca
04-orhan ekmekçi
05-bahriyeli ismail
06-bucalı fikooo
07-yycolak yalçın
08-salih reis
09-tahsin mersin
10-murkiii
11-kamil ılıpınar ( illaki gelecek )
12-cihan deniz