Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanoz'daki pasoporta vize
Yalçın abicim bu aralar işlerin yoğunluğu sebebiyle sitede çok fazla kalamıyorum, güzel raporunuzu okudum yorum yapamamıştım. Affet

Ercan abimiz ile süper bir takım oldunuz, Allah muhabbetinizi ve balık aşkınızı eksiltmesin Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
tepeli35 yazdı:helal sana şekerim

nerelerdesin şekerim.Mahcup
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim bu aralar işlerin yoğunluğu sebebiyle sitede çok fazla kalamıyorum, güzel raporunuzu okudum yorum yapamamıştım. Affet

Ercan abimiz ile süper bir takım oldunuz, Allah muhabbetinizi ve balık aşkınızı eksiltmesin Seerf

eyvallah kardeşim.gerçekten güzel ekip ekip olduk.sağolasın.Alkis
Bul
Süpersiniz vallahi anca böyle resimlerle avunuyoruz..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Süpersiniz vallahi anca böyle resimlerle avunuyoruz..AlkisAlkisAlkis

biz burdayız şekerim.Wink
Bul
seriyi bozmayın devamını bekliyoruz AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:seriyi bozmayın devamını bekliyoruz AlkisSeerf

ercan abim yazı foçada geçirmeye karar verdi nihatcım.galiba kışa kadar maydanoz seferlerine ara vereceğiz.belki son bir kez daha çıkarız.serinin devamı kışa kalacak gibi.çok sık olmasada harika avlar muhteşem sohpetler yaşadık son zamanlarda.sağolsun ercan abim.Alkis
Bul
yycolak yazdı:ercan abim yazı foçada geçirmeye karar verdi nihatcım.galiba kışa kadar maydanoz seferlerine ara vereceğiz.belki son bir kez daha çıkarız.serinin devamı kışa kalacak gibi.çok sık olmasada harika avlar muhteşem sohpetler yaşadık son zamanlarda.sağolsun ercan abim.Alkis

yaz kış foçada kalaçakmış artık sana birtane tekne şart.Siyirdim71
Bul
bucalıfikret yazdı:yaz kış foçada kalaçakmış artık sana birtane tekne şart.Siyirdim71

o zaman sıra sende.cigoyu buraya getir.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:o zaman sıra sende.cigoyu buraya getir.Siyirdim
zaman onu gösteriyor gibi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,030 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: