16-04-2013, 12:32
çok güzel bir organizasyon olmuş.emeği geçen herkese teşekkürler.muhabbet şahane,gerisi bahane

A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
geleneksel izmir organizasyonu finali
|
16-04-2013, 12:32
çok güzel bir organizasyon olmuş.emeği geçen herkese teşekkürler.muhabbet şahane,gerisi bahane
![]()
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
16-04-2013, 13:28
20 dakika kadar uyudum ve Murat'ın telefonuyla uyandım. Alaçatı'da düzenlenen OT FESTİVALİ işimiz nedeniyle Çeşme'deki dostlarımla sabah 5'e kadar sohbetteydim onlar yatmaya çekilince gözlerim kapanmştı. 5 Dakika sonra gelen 2nci telefondan sonra hızla tekneye gittim ve gerçekten üzüldüm.
Üzülmeyi bırak olan dostlarla sohbete bak diyerek keyifli bir günü başlattık. Balık yokmuş, Olmasın Dostlar vardı sağolsunlar, varolsunlar ![]() Fahrettin abimize, Haşim'e ve Keser35 kardeşimize ayrıca teşekkür ediyorum. ![]() Murat, Bahadır, ve Tahsin iyiki varsınız ![]() Katılan diğer arkadaşlar ![]()
16-04-2013, 13:56
ALTAYLI yazdı:20 dakika kadar uyudum ve Murat'ın telefonuyla uyandım. Alaçatı'da düzenlenen OT FESTİVALİ işimiz nedeniyle Çeşme'deki dostlarımla sabah 5'e kadar sohbetteydim onlar yatmaya çekilince gözlerim kapanmştı. 5 Dakika sonra gelen 2nci telefondan sonra hızla tekneye gittim ve gerçekten üzüldüm. Ercan Abi...Ben de sana teşekkür etmek istiyorum. Babam Gürol Keser'i senin tabirinle "REİS" i el üstünde tutman ağırlaman çok memnun etti beni. Teşekkür ederim... ![]()
16-04-2013, 14:04
keser35 yazdı:Ercan Abi...Ben de sana teşekkür etmek istiyorum. Babam Gürol Keser'i senin tabirinle "REİS" i el üstünde tutman ağırlaman çok memnun etti beni. Teşekkür ederim...Canım abim, kendisine çok çok selam ediyorum. İyi ki getirmişsin. Gözlerinin içi gülen insanlar özel insanlardır. Kendinize iyi bakın ![]()
16-04-2013, 16:39
Düzenleyen ve katılan tüm Dostlara cân-ı gönülden teşekkürler.
Ki şehir dışından onca zahmete katlanarak gelen Haşim ve Fahrettin abimize özel teşekkürler... ![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
16-04-2013, 18:12
Her şeyiyle güzel geçen bir İZMİR organizasyonunu bizimle paylaşıp bu sevincinize bizi de ortak ettiginiz için emegi geçen tüm katılımcılara canı gönülden teşekkürler...
![]() ![]() ![]()
Resimlerin Devamı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fahrettin abimin ikramı ![]() ![]() ![]() ![]()
16-04-2013, 21:02
hayırlı akşamlar ben pek giremiyorum işlerimden dolayı yapılan toplantıya ne ismimi yazdırdım ne de geleceğim dedim çok istiyorum beraber olayım sizlerle ama bu günlerimde bu mümkün değil fotoğrafları seyrettim çok hoşuma gitti bir gün bende geleceğim hepinize iyi geceler çorba meselesi hoşçakalın bir abimden öğrendim resim koymayı sizler avatar diyormuşsunuz o resmi onun yardımı ile koydum
16-04-2013, 21:09
Güzel bir gün geçirmişsiniz belli arkadaşlar özel işlerim ve çalıştığım için gelemedim inşallah birdahaki sefere
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|