Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuzey ege'nin kirmizilari
Albatros-gr yazdı:soylenecek bir sey yok..masallahAffet
ustadlara yaksisir bir av..Seerf
helal olsunAlkis

Faruk'cum teşekkür ederiz.Sağlıcakla kaL.
Bul
Lakerda yazdı:Üstadları kutlarım, imrenilecek bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler..Alkis
Koca göz mercan avını ( derin su) çok takdir ettiğim Rauf ağabeyin raporlarında da ilgi ile takip ederdim. ''O derinlikte ve kullanılan ağırlıkla balığın hissedilmesi mümkün değil, olta dibe indiğinde belirli bir süre bekler süre sonunda çıkrığı sarmaya başlarız ne çıkarsa bahtımıza '' benzeri bir anlatımı vardı. Siz de kullandığınız elektrikli çıkrıkla aynı durumla karşılaşıyormusunuz yoksa kamış bir şeyler belli ediyormu merak ettim.

Mehmet Bey teşekkür ederiz. Biz derin su Kocagöz mercan avında eğri boyun kamışa bağlı ve üzerine ip misina sarılı elektrikli çıkrık ile avlanıyoruz. Ağılık olarak da bizim meralar için 800-1000 gr iskandil indiriyoruz. Bu takımla çok derin suda bile balıkların en ufak vuruşlarını rahatlıkla hissedebiliyoruz. Sevgi ve saygılarımla.
Bul
rusan yazdı:Tüm yazdıklarını zevkle okudum Burak abi, harika bir ekip ve muhteşem bir av.. Tüm ekibe tebriklerAlkisAlkis

Sevgili Ruşan çok teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
yycolak yazdı:ellerine sağlık burak abicim.ekibe selamlar.76

Yalçın'cım çok teşekkür ederiz.Sağlıcakla kal.
Bul
istavritci yazdı:AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisSeerf

Mehmet Ali Bey teşekkür ederim.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Mehmet Bey teşekkür ederiz. Biz derin su Kocagöz mercan avında eğri boyun kamışa bağlı ve üzerine ip misina sarılı elektrikli çıkrık ile avlanıyoruz. Ağılık olarak da bizim meralar için 800-1000 gr iskandil indiriyoruz. Bu takımla çok derin suda bile balıkların en ufak vuruşlarını rahatlıkla hissedebiliyoruz. Sevgi ve saygılarımla.
Bilgi için teşekkürler Burak bey, sevgiler ve saygılar..
Bul
Harika bir av paylaşımı.Hepinizi candan kutluyorum.AlkisAlkisAlkis
Bul
harika bir rapor ve imrenilecek resimler.keyifli avlar diliyorum rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Cahit Acun yazdı:Harika bir av paylaşımı.Hepinizi candan kutluyorum.AlkisAlkisAlkis

Kardeşim çok teşekkür ederiz.Sevgilerimle.
Bul
bahriyeli yazdı:harika bir rapor ve imrenilecek resimler.keyifli avlar diliyorum rastgeleAlkisSeerfAlkis

Sevgili İsmail beğendiğin için memnun oldum.Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuzey ege'nin güzelleri Burak Karadeniz 23 4,808 18-04-2014, 10:36
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi