20-04-2015, 14:09
Güzel günlerde güzel avlarlarla gülü gule kullanmak nasip olsun....
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
A Rh (+)
adını sen koy
|
20-04-2015, 14:09
Güzel günlerde güzel avlarlarla gülü gule kullanmak nasip olsun....
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
20-04-2015, 16:55
Abicim allah güzel günlerde binmek nasip etsin Güle güle kullan...
20-04-2015, 18:51
Kazaız belasız bol balıklı avlarda keyifle kullanmak nasip olsun amcaoğlu,ellerinize sağlık prıl prıl olmuş maşallah.
bağlama kütüğü kaydına motoru ekletmemişsin amcaoğlu,motorla açıldıgında gene cezaya tabiisin bu durumda.
20-04-2015, 19:09
muratım hayırlı olsun iyi avlarda kullan bu durumda tekneye motor koyamazsın haberin ola.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
21-04-2015, 08:47
Krizoberill yazdı:Güzel günlerde güzel avlarlarla gülü gule kullanmak nasip olsun....Teşekkürler. YaKaMoZ yazdı:Abicim allah güzel günlerde binmek nasip etsin Güle güle kullan...Sağolasın Muratım. LeVrEkCi yazdı:Kazaız belasız bol balıklı avlarda keyifle kullanmak nasip olsun amcaoğlu,ellerinize sağlık prıl prıl olmuş maşallah.Eyvallah amcaoğlu, motorun belgesini bulamadık. artık bir ara belgeli bir motor bakacak. bucalıfikret yazdı:muratım hayırlı olsun iyi avlarda kullan bu durumda tekneye motor koyamazsın haberin ola.Sağol abi. artık motorlu birine asılırız ne yapalım.
21-04-2015, 09:19
Bakımları yapılınca güzel olmuş güle güle kullan murat hayırlı uğurlu olsun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|