Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orkinos Avımız
çok güzel bir av izlettirdiniz, sizlerle birlikte heyecan ve haz duydum, siz çok yaşayın / avlanın, izlettirmeye devam edin...
Bul
Belgsellerde izlediklerimizi siz yakalamışsınız.Büyük kefiyle okudum.Tebrikler.
Bul
keyifle izledim yüreyinize elinize saglık devamını bekliyoruzAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:BURAK abicim her amatör balıkçı nın hayali olan bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler abicim tüm ekibe...Alkis

Murat'cım teşekkür ederiz.Dilerim en kısa sürede sizlere de nasip olur.Sevgilerimle.
Bul
tahsinberiberi yazdı:çok güzel bir av izlettirdiniz, sizlerle birlikte heyecan ve haz duydum, siz çok yaşayın / avlanın, izlettirmeye devam edin...

Tahsin Bey değerli yorumunuz için ekipce teşekkür ederiz.Sevgi ve saygılar.
Bul
kayit yazdı:Belgsellerde izlediklerimizi siz yakalamışsınız.Büyük kefiyle okudum.Tebrikler.

Sevgili kardeşim beğendiğine sevindim.Sağlıcakla kal.
Bul
ismail135 yazdı:keyifle izledim yüreyinize elinize saglık devamını bekliyoruzAlkisAlkisAlkisAlkis

Sevgili İsmail teşekkür ederiz.Devamı inşallah hepimize kısmet olur.
Bul
Merhaba Burak abi , ben danimarkada yasiyorum ve burada orkinosun kokunu kurutmuslar yaklasik 15-20 sene once affini diliyerek tabiri caizse ben ve iki bacanagim balik manyagiyiz ,orkinos tutma konusunda bize yardimci olabilirmisin yada akil verebilirmisin gerek malzeme olarak gerekse yer-zaman olarak
Saygilarimla Rastgele
Mehmet Ertas
Bul
memorain yazdı:Merhaba Burak abi , ben danimarkada yasiyorum ve burada orkinosun kokunu kurutmuslar yaklasik 15-20 sene once affini diliyerek tabiri caizse ben ve iki bacanagim balik manyagiyiz ,orkinos tutma konusunda bize yardimci olabilirmisin yada akil verebilirmisin gerek malzeme olarak gerekse yer-zaman olarak
Saygilarimla Rastgele
Mehmet Ertas

Sevgili Mehmet İstanbul'a geldiğinde görüşme imkanı bulursak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bul
Alkis Tebrikler üstadım Alkis harika rapor ve videoyu zevkle izledim ,elinize sağlık , rastgele 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akya Avımız Burak Karadeniz 33 6,133 04-07-2012, 19:14
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi