Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ödüllü balık yarışması
Derz işi 10 dk önce bitti.yarın sabah zor da akşam suyuna inşallah artık.çok yorgunumm☺
Bul
ANTALYALI07 yazdı:tahsin abicim sen benim üstadımsın.organizasyonda biz yerimizden kalkacak halimiz yokken sen gecenin yarısı balık peşine düştün.emeğe saygımız var.inşallah sen yakalarsın abicim saygılar sevgiler.

21 eylül günü müsaittik,ama tekneci o gün doluymuş.müsait olsaydı Adrasan da sırtı ve jig avı yapıcaktuk. Confusednifsinf.ekim yada kasımda şansımızı deniyeceğiz.
Canım kardeşime sevgilerimi sunarım.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:Derz işi 10 dk önce bitti.yarın sabah zor da akşam suyuna inşallah artık.çok yorgunumm☺
Sen şimdi araya derzi çektin bitti,şimdide denizde bi derz çek.2 lüfer,1 levreği
karıştır derz sağlam olsun, dolgu tam olsun.sonrada çilingir sofrasında ÜSTÜBÜyle şöyle güzelce,parlayıncaya kadar Seerf silersin.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Yok tahsin abi herseyi denedim sonunda istavritle kurdum çilingiri ☺
Bul
tahsinmersin yazdı:21 eylül günü müsaittik,ama tekneci o gün doluymuş.müsait olsaydı Adrasan da sırtı ve jig avı yapıcaktuk. Confusednifsinf.ekim yada kasımda şansımızı deniyeceğiz.
Canım kardeşime sevgilerimi sunarım.

tahsin abi adrasan sırtı ve jig için tam mekan.ama tek handikapı balon balığı çok Sad
canlı yemleri ve jigteji ahtapotları kesiyor.yoksa mera sağlam.inşallah kasımda sana güzel bir trofe rastgelir.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
balığa çıkamıyorum ki fabrika işlerinin yoğunluğundan Sad
ödül hala duruyor mu?? demek kimsede verim yok...
Bul
maceratorr yazdı:balığa çıkamıyorum ki fabrika işlerinin yoğunluğundan Sad
ödül hala duruyor mu?? demek kimsede verim yok...

duruyor duruyor Gulumse
Bul
hala kimsede ses seda yok,en sonunda bana yakalatıcak sınız balığı Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hala kimsede ses seda yok,en sonunda bana yakalatıcak sınız balığı Smile

hadi bakalım GulumseSeerf
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hala kimsede ses seda yok,en sonunda bana yakalatıcak sınız balığı Smile

HadiordanHadiordanHadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir başkadır balık avı sevdası mudanya 16 3,710 16-11-2008, 14:50
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi