29-04-2007, 14:14
eline saglik altan ,bilip bilmeden cekmeleri onemli degil ,daha iyiya senin sayende butun yore halki ogrenmis oldu simdi ,kafede bir kisiye soglemesi yeter herkesin duymasina ,jandarma golu basti diye hahahahah
Barajdaki Balık Ağını Topladım.
|
29-04-2007, 14:14
eline saglik altan ,bilip bilmeden cekmeleri onemli degil ,daha iyiya senin sayende butun yore halki ogrenmis oldu simdi ,kafede bir kisiye soglemesi yeter herkesin duymasina ,jandarma golu basti diye hahahahah
29-04-2007, 14:20
ağla balık avlamaya herzaman karşı olmuşumdur
bahriyle en büyük zevkimiz 13-14 yaşlarındayken derelere ağ serili gördüğümüzde suya girip kurşunlarını tamamen kesip ağı olduğu gibi bırakmaktı kurşunlar olmayınca ağ akıntının etkisiyle suyun üzerine çıkıyor kullanılmaz hale geliyordu ve oraya ağ serenler ağın o halini gördüklerinde birdaha o bölgeye ağ sermiyorlardı
29-04-2007, 14:24
yıldırıms74 yazdı:ağla balık avlamaya herzaman karşı olmuşumdursukru yalan soyleme ,kursun almaya harcligimiz olmuyordu ,ondan aglara dadaniyorduk ,sipa ahmet in aglarini cok kesmistik boylece hehehehe
29-04-2007, 14:31
bahri ozmen yazdı:yıldırıms74 yazdı:ağla balık avlamaya herzaman karşı olmuşumdursukru yalan soyleme ,kursun almaya harcligimiz olmuyordu ,ondan aglara dadaniyorduk ,sipa ahmet in aglarini cok kesmistik boylece hehehehe kursun yerine demir somun azmı bağlamıştık ![]() bankacı lütfünün azmı ağlarını kestik yada tıkır yaşarla yörük necatinin nereye balık tutmaya gitsek bunların ağları vardı ama ![]() kesmekle iyi etmemişmiyiz ![]() eeeeee kurşunlarda boşa gitmemiş oluyodu bahri düşünüyorum da 18-20 yıl önce yakaladığımız balıklar şimdilerde yok pirinç ekim alanları yüzünden dereler hele kayaca deresi (koca çay) tamamen kurkuru oluyor ben 6-7 yıl öncesine kadar o derenin tamamen kuruduğunu görmedim eskiden yazın suların en az olduğu dönem de de girmeye çekinirdi boğulurum diye şimdi ayağını ıslatacak su kalmıyor ve pirinç ekim alanları yüzünden derelerin kurumasına kimse bir önlem almıyor
29-04-2007, 14:48
yıldırıms74 yazdı:sukru kuresel isinmadir o ,pirinc tarlasi degil ,millet artik yaptiklari hatalari kuresellere mana buluyorbahri ozmen yazdı:yıldırıms74 yazdı:ağla balık avlamaya herzaman karşı olmuşumdursukru yalan soyleme ,kursun almaya harcligimiz olmuyordu ,ondan aglara dadaniyorduk ,sipa ahmet in aglarini cok kesmistik boylece hehehehe
29-04-2007, 15:03
bahri ozmen yazdı:yıldırıms74 yazdı:sukru kuresel isinmadir o ,pirinc tarlasi degil ,millet artik yaptiklari hatalari kuresellere mana buluyorbahri ozmen yazdı:yıldırıms74 yazdı:ağla balık avlamaya herzaman karşı olmuşumdursukru yalan soyleme ,kursun almaya harcligimiz olmuyordu ,ondan aglara dadaniyorduk ,sipa ahmet in aglarini cok kesmistik boylece hehehehe küresel ısınma ![]() bahri hatırlasana eskiden pirinç ekimi varmıydı manyasta? 30000 dönüm (1 dönom 1000 metre kare) sadece kayaca deresi boyunca sağlı sollu pirinç ekimi yapılıyor dere de sumu kalır o pirinçlikler sene boyunca o dereden sulanıyor?
29-04-2007, 17:04
Avcı Altan yazdı:Arkadaşlar bu konu biraz özel bir konuydu aslında sizlerle paylaşmayacaktım ama sonradan düşündüm ve sizlerle paylaşmamda bir sakınca olmadığına kanaat getirdim. Gerçekden Altan'a teşekkür etmek lazım. Çok delikanlıca bir iş yapmış. Altan'cım hem erlerinin , hem de senin ellerini ve yüreklerine sağlık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fisherman yazdı:Gördüğünüz gibi arkadaşlar bu tür forum sitelerinde öncelikli amacımız tuttuğumuz balıkların resimlerini çekip göndermek değil. İlk görevimiz eğer bu hobi ile uğraşıyorsak kanunları bilmemiz gerektiğidir. Altan arkadaşımız çok doğru birşey yapmış eğer bu konuda bilgisi olmasaydı o ağı ellemezdi bile. { Fiserman } İyi ki bu siteyi açmışsın. Bir çok dostun {Bigi Önderi} olduğun için sana da teşekkür etmem gerekiyor. Senin de eline ve yüreğine sağlık. Bu gidişle elbetde sirkülerleri ezberlememiz gerekiyor. Çünki aramıza her yeni katılan dostlarımıza bu kuralları öğretip--onları birer bilinçli deniz sevdalısı olarak görmemiz gerekiyor. HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
29-04-2007, 21:56
Teşekkür ederim muharrem abi; beni desteklediği için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sizlerde böyle davranmaktan sakınmayın.
29-04-2007, 22:01
altan davranışın için çok teşekkürler....senin ve asker arkadaşların elleri dert görmesin....
29-04-2007, 22:56
ALİ yazdı:görev her zaman görevdir sadece kolluk güçlerinden beklemeyelim gereken yardım ve desteğin tamamını vermemiz. lazım. altancım güzel iş olmuş devam ya iyiler kötüleri kovacak. yada kötüler iyilere hakim olacak yurdumun guzel hali... Abicim hiç merak etme her ortamda iyiler kötüleri kovacaktır hatta daha farklı sıkıntılarada sokacaktır yasalar çerçevesinde.Bunu bende biliyorum sizde biliyorsunuz,Formdaki tüm arkadaşlar ve abilerimde biliyorlar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kuzenimin balık lokantası | LeVrEkCi | 31 | 5,099 |
21-09-2012, 18:01 Son Yorum: LeVrEkCi |
|
5 Vinçlik dev balık! | maxtar | 26 | 6,867 |
11-02-2012, 02:27 Son Yorum: araphüso26 |
|
Büyük Balık REKOR KIRILDI | tuzunler | 35 | 11,444 |
04-08-2011, 01:07 Son Yorum: ALTAYLI |