Yorumları: 2,370
Konuları: 59
levrekci yazdı:bursa orhangazi arasıysa çok yakın ozaman kısmet o zaman inşallah hanımı köyüne götürdümmü müsaitsen bi balıga kaçarız balıga kaçamassakda bi çay içer iki laklak ederiz
)istanbula yolun düşersede ben beklerim sarıyerde işyerim
İstanbula işim sık düşer ve inşallah ugrarım. Ben balık için hep musaitim çayı teknede içmeyi sen de tercih edersin herhalde
levrekci yazdı:bu arada kimseden ses yok yaww bugün balıga çıkan olmadımı ben bu akşam bekliyordum haberleri neyse yarın akşam gelecek demekki haberler.
Rüzgar bu tarafta balık işini bozdu galiba. Asılnda baktım bütün bölgelerde rüzgar şiddetliydi. Neyse yarın ben fotoları yayınlarım artık

)) Şimdi karagöz duası yapıp yatacam
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
senne diyorsungürhan yaww

ben hayatımı teknede geçirmeyi istiyorumda hanım kabul etmiyor diyorum satalım evi alalım şöyle 30 metrelik 3 oda 1 salon bi yat bi limana baglanalım orada yaşıyalım deprem stresi yok heryer evin konfor lu uyurkenbeşik gibi hafif hafif sallanıyorsun tatilistedigin yere git yat ne yazık hanım çocuklar büyümeden olmaz diyor yoksa ciddi ciddi ben yaparım .
bide iflaholmam diyorsun ben olurmuyum sence benim derdimher akşam hanım uyuduktan sonra olta sallamak

sohbetci baba vardı sonra dost forum açtıyabancı bi ülkeden sanırım hollanda evinin bahçesi nehir kenarıydı sabah kalkıp balık tutuyordu hemde ne balıklar sitede biyerlerde vardır mutlaka resimleri çok imreniyordum ona .
neyse dostlar size doyum olmaz ben kaçar yarın iş güç çalışıyorum iş yerimden devam yarın yazılanlara bakarım iyi geceler
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
nihat bugün buralar çok rüzgarlı aynı gecen hafta gibi balığa çıkılmaz bugüne bakıcaz ben çalışıyorum diğer ekip hava iyi olursa çıkacak ama hava durumu 3 5 diyor ben salı çarşamba izinliyim hava güzel olursa denizdeyim nasıl olsa istavrit garanti taşlarada bakmak lazım rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
cengiz reis raporlar bu akşam ve yarın gelmeye başlar sanıyorum hafta sonları hep böyle oluyor.
eşref abi bu hafta çalışıyorum salı tatilim ama işlerim var halletmem lazım sanırım gelmiyecegim eregliye hafta sonu bakalım kısmet zaten rüzgarda var degmez gelmemi benim abim orada şu anda bakalım belki limandan balık alabilir liman rüzgar almaz bizim haberleri bekliyorum ondanda.
gürhan inan bu benim iyi hallerim bundan 6-7 sene evvel beterdim ben anlatmaya gerek yok tam kafayı bozmuştum şimdi mecburen çoluk çocuk herzaman delilik yapamıyorum onlarlada zaman geçirmek lazım ama yazın hep ailece balıga onlarada aşılıyorum
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
evet nıhat bakalım kımler neler tuttu merak edıyorum bır kaç tuyo var ama onları yakalayan olacakmı merak edıyorum ...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
levrekci yazdı:xxl üstad yazdı:Nihat 4 ncü fotonun çevresi müthiş Levrek için tam sırtı çekilecek yer. Eğer fırsat bulursan denemelesin. Zaten senin levrekler ünlü. Umarım bu yıl daha iyilerini görürüz. Bol şanslar ve iyi eğlenceler diliyorum
abi levrek yerlerim oralar benim insan karadan giremiyor oraya bendenizden heryere giriyorum avucumun içi gibi bilirim nerede kaya nerede yosun neresi kumluk 10 yaşlarımda dalmadıgım kayalık kalmadı oralarda birde eskiden askeriye vardı balık tutulmuyordu şimdiserbest ama yuvalar bozulmamış o yüzden çok müsait levrege inşallah çok güzel görüntüler gönderecegim bu yaz teşekkürler.
Nihat İzmir'e yolun düşerse beklerim. Mayıs Haziran iyi melenur yapar Temmuzda da yaz levreği saldırmaya başlar bak işte kafana göre takıl. Eğer benim yolum düşerse ben de oralarda avlaanmak isterim. Umarım görüşürüz. Selamlar
izmir e anca çeşmeye surf yapmaya gelirim ercan abi balıktan sonra windsurf gelir benim için ama en azından bi çayını içerim kısmetse saolasın