Yorumları: 10
Konuları: 2
Sazan gibisi varmı ya

bir gece babamla balıga cıktık sakaryaya babam birşey taktırdı pııırr pırr mantar dolasmaya basladı 10 15 dk oltayı gevsettık balık yorulunca asıldık sarmaya cıkan balık cupra gorunumunde bır balıktı tatlı su ama dıkkatınızı cekeırm balıkcılara balıgın ne oldugunu sordugumuzda piranha cevabını aldık 1 gun dukkan zıyaretcı doldu tastı gercekten kıme nasıp olur bılmem ama bayabı ugaastırıyor
Yorumları: 464
Konuları: 19
tuttuklarım arasında en zevklileri sırasıyla...kofana ve ailesi...500gramın üstünde akıntıda mırmır...eşkina...karagöz..
Yorumları: 21
Konuları: 4
Lüferle kötü bir anım var
ben oltayı slmıştım tekeyle arkdaşla kafede tavla oynuyorduk uzakta....
muhtemlen ispariye atmıştım....sonra 45dkye geldim...vede ucunda zargana....dedim kalsın belki kurtulur deidm yutmuştur 2sa iğneyi kurtaramm sonr 15dk sora bir geldiğimde oltayla aram 3-4m olana kadar çok büyük bna göre

heraşdii3kg+dı bir lüfer osn anda kaçtı zarganyı çekerken gelmiş

üfff bu sene yakalıycm bir lüferrrrrrrrrr....ama zarganada çok zevkli titretiyor valla...istavritte tık yok isparide az zargana çok lüfer oooo
Yorumları: 211
Konuları: 31
turnanın üstüne tanımam o yakalanınca suyun üstene bir şıçrayışı var görmeniz lazım
Yorumları: 53
Konuları: 10
Levrek : Hiç bir şeye değişmem onu ;
Akya : Asaletine kurban olduğum;
Kefal : Sabahlara kadar uyuyamadıgım;
Çipura : Ellerimi-dizlerimi titreten ;
Mırmır : Yakamozuna vurulduğum ;
Ahtapot : Hemen Sattıgım ;
Kaya balığı : Kedilere verdiğim.
Nasıl ayırt edeyim ??
Denizden babam çıksın yerim
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
benim için enbüyük zevk hiç tutamadığım bir balığı tutabilmektir onu tutmanın hayalini kurmak bir ömre bedeldir
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
yayin derim ,bir gun oncesi suluk solucan yemleri hazirlardik ,otobus yakalayip 20 km ilerde yolda iner ,orman ,cali ,cirpi demeden yuruyup yerimize varip 4 saat bekleyip birde yayin aldikmi bizden iyisi olmazdi ,buraya geldik balik bollugundan o heyacani bile unuttuk ,
Yorumları: 394
Konuları: 16
lüfer abi lüferrrrrrrrrrrr
Yorumları: 678
Konuları: 38
deniz olsun ben oltamı atayım elbet bir balık tutarım işte o tuttuğum balık engüzelidir boş dönmekten iyidir ama sabırla beklediğimde zargana mevsimidir . rast gele
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
En zevkli balık saatlerce bekledikten sonra cinsiyle (levrek) ve boyutuyla dudağımın kenarlarını kulaklarıma yaklaştıran balıktır.