Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En çok hangi balık zevklidir ?
Sazan gibisi varmı ya Smile bir gece babamla balıga cıktık sakaryaya babam birşey taktırdı pııırr pırr mantar dolasmaya basladı 10 15 dk oltayı gevsettık balık yorulunca asıldık sarmaya cıkan balık cupra gorunumunde bır balıktı tatlı su ama dıkkatınızı cekeırm balıkcılara balıgın ne oldugunu sordugumuzda piranha cevabını aldık 1 gun dukkan zıyaretcı doldu tastı gercekten kıme nasıp olur bılmem ama bayabı ugaastırıyor Smile
Bul
tuttuklarım arasında en zevklileri sırasıyla...kofana ve ailesi...500gramın üstünde akıntıda mırmır...eşkina...karagöz..
Bul
Lüferle kötü bir anım varSmile

ben oltayı slmıştım tekeyle arkdaşla kafede tavla oynuyorduk uzakta....

muhtemlen ispariye atmıştım....sonra 45dkye geldim...vede ucunda zargana....dedim kalsın belki kurtulur deidm yutmuştur 2sa iğneyi kurtaramm sonr 15dk sora bir geldiğimde oltayla aram 3-4m olana kadar çok büyük bna göreSmileheraşdii3kg+dı bir lüfer osn anda kaçtı zarganyı çekerken gelmişSmileüfff bu sene yakalıycm bir lüferrrrrrrrrr....ama zarganada çok zevkli titretiyor valla...istavritte tık yok isparide az zargana çok lüfer ooooSmile
Bul
turnanın üstüne tanımam o yakalanınca suyun üstene bir şıçrayışı var görmeniz lazım
Bul
Levrek : Hiç bir şeye değişmem onu ;
Akya     : Asaletine kurban olduğum;
Kefal : Sabahlara kadar uyuyamadıgım;
Çipura : Ellerimi-dizlerimi titreten ;
Mırmır : Yakamozuna vurulduğum ;
Ahtapot : Hemen Sattıgım ;
Kaya balığı : Kedilere verdiğim.

Nasıl ayırt edeyim ??
Denizden babam çıksın yerim Smile
Bul
benim için enbüyük zevk hiç tutamadığım bir balığı tutabilmektir onu tutmanın hayalini kurmak bir ömre bedeldir
Bul
yayin derim ,bir gun oncesi suluk solucan yemleri hazirlardik ,otobus yakalayip 20 km ilerde yolda iner ,orman ,cali ,cirpi demeden yuruyup yerimize varip 4 saat bekleyip birde yayin aldikmi bizden iyisi olmazdi ,buraya geldik balik bollugundan o heyacani bile unuttuk ,
Bul
lüfer abi lüferrrrrrrrrrrr
Bul
deniz olsun ben oltamı atayım elbet bir balık tutarım işte o tuttuğum balık engüzelidir boş dönmekten iyidir ama sabırla beklediğimde zargana mevsimidir . rast gele
Bul
En zevkli balık saatlerce bekledikten sonra cinsiyle (levrek) ve boyutuyla dudağımın kenarlarını kulaklarıma yaklaştıran balıktır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik buzluga girince... Albatros-gr 63 11,466 11-05-2013, 19:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,425 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Hangi uyemizin gozu daha keskin? Albatros-gr 78 8,503 15-02-2009, 00:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  ilk yakaladığınız balık kaşalot 43 9,802 03-01-2008, 23:01
Son Yorum: Tropheus
  sizce hangi avcılık daha uygun LeVrEkCi 66 15,294 12-11-2007, 22:30