10-08-2007, 10:10
balıklara para verdigim kadar bide adamlara beni tanımıyorsunuz parası verdim sattılar beni demek vayy bee o kadarda gözlük şapka perukla gittik ama neyseee serdar abi sen görürsün ilk gönderdigin rapora bak neler olacak

çin işkencesi (en kötü kimmiş)
|
10-08-2007, 10:10
balıklara para verdigim kadar bide adamlara beni tanımıyorsunuz parası verdim sattılar beni demek vayy bee o kadarda gözlük şapka perukla gittik ama neyseee serdar abi sen görürsün ilk gönderdigin rapora bak neler olacak
![]()
10-08-2007, 10:22
zaten bunları spacesinde görmüştüm açık söyleyeyim gözüm kaldı.
Şaka şaka Allah daha nicelerini nasip etsin Ama tam işkence bunlar ![]() Çipuraya gidecektim hafta sonu şeytan yine levreğe devam et diyor ![]() zaten 3 haftadır gidemiyordum verem oldum ![]()
10-08-2007, 10:31
evet gerçekten işkence.nihat balıklara diyeceğim yok amma bundan sonraki organizasyonda bu balıklardan pişmiş bir tepsi getirmessen gelmem haberin olsun biz onlardan yemedik sen yedin afiyet şeker olsun.haksızmıyım arkadaşlar
10-08-2007, 10:34
BalıkcıSerdar yazdı:he he he yeniden inceleyince ben olayı çözdüm arkadaşlar, bu nihat bey varya, bizi hep kandırıyor, nasıl mı;serdar bey sana katılıyorum banada öyle gibi geliyor
10-08-2007, 10:38
istavritci yazdı:evet gerçekten işkence.nihat balıklara diyeceğim yok amma bundan sonraki organizasyonda bu balıklardan pişmiş bir tepsi getirmessen gelmem haberin olsun biz onlardan yemedik sen yedin afiyet şeker olsun.haksızmıyım arkadaşlar tamam anlaştık abi bu hafta tuttuklarımdan ayırırım ilk organizasyona getiririm bitek pişirmesi kalır onuda tüpte hallederiz hallederiiiiiiiiiiiizzzzz bu arada mehmet reis ilk levregini bu sabah almış birde büyük kırlangıç resimletiyorum eşime pazartesi gönderirim resimleri reis adına sevindim kendini kötü hissediyordu yarım adamım diyordu bu balık onu kendine getirir sabah sabah aradı 80 cm lik levrek tuttum diye bana havasını bile attı ![]()
10-08-2007, 10:42
bu fikri sevdim ben 2 tepsi o resimdeki gibi hazırlayacagım getirecegim 1 saat tüpte pişecek 3.organizasyon duyurusunda bildirecegim gelmeyen yiyemeyecek hadi bakalım gelmeyinde göreyim
![]() ![]() [attachment=8176]
10-08-2007, 10:43
LeVReKCi yazdı:istavritci yazdı:evet gerçekten işkence.nihat balıklara diyeceğim yok amma bundan sonraki organizasyonda bu balıklardan pişmiş bir tepsi getirmessen gelmem haberin olsun biz onlardan yemedik sen yedin afiyet şeker olsun.haksızmıyım arkadaşlar Mehmet reise bereketli olsun diyelim nihat...
10-08-2007, 10:48
nihat su yemegin tarifinide yazin lutfen ,cok guzel gozukuyor ,valla aksam aksam yemekte yimeden ilk bu cikti karsima ,mercan dada olurmu bu
10-08-2007, 10:52
http://www.amatorbalikci.net/showthread....170&page=1
bahri burada baya ayrıntılı olarak var tarif mercandada olur istavritlen bile olur
10-08-2007, 11:00
LeVReKCi yazdı:bu fikri sevdim ben 2 tepsi o resimdeki gibi hazırlayacagım getirecegim 1 saat tüpte pişecek 3.organizasyon duyurusunda bildirecegim gelmeyen yiyemeyecek hadi bakalım gelmeyinde göreyimsen balıkları pişirip getir listenin en başınada beniyazzzzzzz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kötü Hava Bizi Böyle Yaptı | Krizoberill | 33 | 5,188 |
21-02-2009, 00:24 Son Yorum: mariner8 |