Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çin işkencesi (en kötü kimmiş)
balıklara para verdigim kadar bide adamlara beni tanımıyorsunuz parası verdim sattılar beni demek vayy bee o kadarda gözlük şapka perukla gittik ama neyseee serdar abi sen görürsün ilk gönderdigin rapora bak neler olacak Bobo
Bul
zaten bunları spacesinde görmüştüm açık söyleyeyim gözüm kaldı.
Şaka şaka Allah daha nicelerini nasip etsin
Ama tam işkence bunlar Big Grin
Çipuraya gidecektim hafta sonu şeytan yine levreğe devam et diyor Big Grin
zaten 3 haftadır gidemiyordum verem oldum Big Grin
Bul
evet gerçekten işkence.nihat balıklara diyeceğim yok amma bundan sonraki organizasyonda bu balıklardan pişmiş bir tepsi getirmessen gelmem haberin olsun biz onlardan yemedik sen yedin afiyet şeker olsun.haksızmıyım arkadaşlar
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:he he he yeniden inceleyince ben olayı çözdüm arkadaşlar, bu nihat bey varya, bizi hep kandırıyor, nasıl mı;

aynı balıkları değişik pozisyonlarda, değişik ortamlarda resimleyip resimleyip bize yutturuyor, belki de balıkları da balık halinden almıştır (kağıt olta hikayesi).

İNTİKAM İNTİKAM

hatta balık halinde esnaf bir arkadaşıma nihat beyin fotoğrafını gözterdim, hemen tanıdı "devamlı müşterimizdir kendileri" dedi yaaaaSmile)))

nihat bey dua et intikam diye yeni konu açmadımSmile)
serdar bey sana katılıyorum banada öyle gibi geliyor
Bul
istavritci yazdı:evet gerçekten işkence.nihat balıklara diyeceğim yok amma bundan sonraki organizasyonda bu balıklardan pişmiş bir tepsi getirmessen gelmem haberin olsun biz onlardan yemedik sen yedin afiyet şeker olsun.haksızmıyım arkadaşlar

tamam anlaştık abi bu hafta tuttuklarımdan ayırırım ilk organizasyona getiririm bitek pişirmesi kalır onuda tüpte hallederiz hallederiiiiiiiiiiiizzzzz bu arada mehmet reis ilk levregini bu sabah almış birde büyük kırlangıç resimletiyorum eşime pazartesi gönderirim resimleri reis adına sevindim kendini kötü hissediyordu yarım adamım diyordu bu balık onu kendine getirir sabah sabah aradı 80 cm lik levrek tuttum diye bana havasını bile attı Smile) allaha çok şükür
Bul
bu fikri sevdim ben 2 tepsi o resimdeki gibi hazırlayacagım getirecegim 1 saat tüpte pişecek 3.organizasyon duyurusunda bildirecegim gelmeyen yiyemeyecek hadi bakalım gelmeyinde göreyim BoboBobo
[attachment=8176]
Bul
LeVReKCi yazdı:
istavritci yazdı:evet gerçekten işkence.nihat balıklara diyeceğim yok amma bundan sonraki organizasyonda bu balıklardan pişmiş bir tepsi getirmessen gelmem haberin olsun biz onlardan yemedik sen yedin afiyet şeker olsun.haksızmıyım arkadaşlar

tamam anlaştık abi bu hafta tuttuklarımdan ayırırım ilk organizasyona getiririm bitek pişirmesi kalır onuda tüpte hallederiz hallederiiiiiiiiiiiizzzzz bu arada mehmet reis ilk levregini bu sabah almış birde büyük kırlangıç resimletiyorum eşime pazartesi gönderirim resimleri reis adına sevindim kendini kötü hissediyordu yarım adamım diyordu bu balık onu kendine getirir sabah sabah aradı 80 cm lik levrek tuttum diye bana havasını bile attı Smile) allaha çok şükür

Mehmet reise bereketli olsun diyelim nihat...
Bul
nihat su yemegin tarifinide yazin lutfen ,cok guzel gozukuyor ,valla aksam aksam yemekte yimeden ilk bu cikti karsima ,mercan dada olurmu bu
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread....170&page=1
bahri burada baya ayrıntılı olarak var tarif mercandada olur istavritlen bile olur
Bul
LeVReKCi yazdı:bu fikri sevdim ben 2 tepsi o resimdeki gibi hazırlayacagım getirecegim 1 saat tüpte pişecek 3.organizasyon duyurusunda bildirecegim gelmeyen yiyemeyecek hadi bakalım gelmeyinde göreyim BoboBobo
sen balıkları pişirip getir listenin en başınada beniyazzzzzzz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kötü Hava Bizi Böyle Yaptı Krizoberill 33 5,188 21-02-2009, 00:24
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi