Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.İST ORGANİZASYONU RESİMLERİ
mehmet bey ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar çekmişsinizgüzel bir gece oldu
Bul
mehmet ali abinin eklediği resimlerde bende çıkmışım ama yüzüm görünmüyor Smile
Bul
[attachment=8555]
[attachment=8556]
[attachment=8557]
[attachment=8558]
[attachment=8554]
Bul
Tek kelimeyle 10 numara
Nihat herzamanki gibi özverisini konuşturdu
Gelen tüm dostlara teşekkürler kendilerini tekrar görme fırsatı tanıdığı için çok güzel bir gece geçirdik keyif yaptık balık tuttuk eğlendik hava aldık
Gelen tüm arkadaşlarım gönül reputationumdan tekrar artılarını aldılar tabiiki
Belliki boğazlar bölgesinde daha henüz lüfer yok ara sıra karadenizden kaçak yapan balık var daha akış yok marmaraya
Ahmetin gelememesine üzüldüm ama istisna olduğu belli
ama Taner sana ne diyimki ne sürprizler hazırlamıştım sana elimde patladı
Lakerda Mehmet abi denizleri aştı geldi
resim ve video daha sonra gönderecem ara kabloda kopukluk var
Bul
harun vallahı içim eridi ama malesef yol ve hanımın durumu musade etmedi nediyeyim kısmet ama muhabbet süper olmuş resimlerde güzel kısmet bir dahakine
Bul
allahım sen aklıma mukayet ol inşallah.
valla çıldırmak üzereyim
hatta çıldırdım bile.
bunu nasıl yaptınız bana.
kıydınız bu genç yaşımda
o tepsiler ne öyle yahuuu.
ben gidiyorum arkadaşlar bu akşam erken çıkıcam işten.
bi meyhaneye gideyimde rakı balık yapiyim bari.
yoksa valla bi yerlerim şişecek.
bu süper organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.birlik beraberlik budur işte.
harun abi ne gibi süprizler hazırladın abey?????
Bul
LeVReKCi yazdı:gelen gelemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum gerçekten ben iddia ediyorum organizasyonların arasındaki bence en güzeli oldu.
bol bol istavrit tutuldu birkaçtane gelincik iskorpit tutuldu yarım gelen istavritler ve 1 tane alınan lüferden sonra herkes lüfer çalışmalarına başladı ama ne yazıkki bizden lüfer alan olamadı.
mangalıyla bugulamasıyla yemesi içmesi sazı sözü herşeyiyle güzel bir gece geçirdik.
bol bol resim çekildi dün gece ayrıldıgımız için resimler bugün gelmeye başlayacaktır ayrıca sazlı sözlü videolarıda bende merakla bekliyorum.
organizasyonlar için bazı kararlar aldık
istanbul için:
1-günlük organizasyon olacaksa anadolu tarafından çok gelen oldugu için o tarafta yapılacak.
2-mümkün oldugunca pazar günü tam güne ayarlanacak.
3-ailece toplanacagız.
3-ilk fırsatta gecelemeli bir organizasyon yapılacak
dün gece mehmet ali abinin ailesi ayrıca renk kattıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.
en son saat gece 1 i geçiyordu erol abi,harun,ozan lüfere çalışıyorlardı harun her türlü rapala silikon türü şeylerle çalıştı ben kaşık rapala mantarlı takım denedim bişey vurmadı onlardanda ayrıca haberleri bekliyoruz.
bu arada yeni üyemiz istavrit de oradaydı onunda kıyı balıkçılıgında iyi oldgunu gördük aramızda olmandan mutluyuz teşekkürler ve her organizasyona bekliyoruz.
herkese teşekkürler

işte buna sevindim vallahi yurtdışından biri gelse benden önce gelirdi saat 7 de işten çıkınca yol kabus oldu . bu yakada iyi bir yer bulup toplanmak gayet güzel bir fikirAlkis
Bul
allah devamini eylesin diyeyim ,hic bana davet yok,kiskandim vallah,muabbet super gibi,madem oyle bende bu pazar tekne ile kalamari avlanim bakalim biraz olsun rahatlayayimSmile))
Bul
HakoAVUSTURALYA yazdı:allah devamini eylesin diyeyim ,hic bana davet yok,kiskandim vallah,muabbet super gibi,madem oyle bende bu pazar tekne ile kalamari avlanim bakalim biraz olsun rahatlayayimSmile))

hakancım nasıl davet olmaz sende bu ailedesin davetmi lağzım baktın toplantı var atla gel hatta türkiyeye geleceğin zaman haberdar et ayrıca toplanalım
Bul
Ahmet durumu anlıyabiliyorum sorun değil bidahakine biz oradayız
Taner söylersem herhalde meyhanede komalık olursun diye düşünüyorum birdahaki org inş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,946 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 541 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,619 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,122 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,403 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 119,692 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,960 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 57,719 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,658 21-01-2014, 15:12
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 52,221 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü: