Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benim Kedim
Renkleri aynı. Türleride aynı galiba bizimkiler cins. Kalın kuyruklu. Ve bu sarı haricinde ki bütün yavrular bu renk oldu. Pembemsi bir renk. Ama kalın kuyruk erkek yavrularda oluyor. Dişilerde olmuyor.

[/quote]
geçenlerde bi köpek sizin oraya doğru yüzüyordu.bizim yanımızdan atladı karşıya geçti hayvan yüzerek.hayatımda ilk defa gördüm boğazı geçen köpek.
[/quote]

Bobo Vapuru kaçırmıştır belki
Bul
burhan kedı guzel ama bu duyarlı hareketın daha guzel . köpek benım için ayrı bır canlı hayvan demıyorum çunkı onlar hayvan degıl benım de goldunum var kendını insan zandeyor valla. saygılar hayvan sever kardesım. SEDAT
Bul
[/quote]
geçenlerde bi köpek sizin oraya doğru yüzüyordu.bizim yanımızdan atladı karşıya geçti hayvan yüzerek.hayatımda ilk defa gördüm boğazı geçen köpek.
[/quote]

Bobo Vapuru kaçırmıştır belki
[/quote]

Çok güzel..BoboBoboBobo
Bul
bizim de bir muhabbet kusumuz vardı,100 kelime kadar bilirdi,11 sene yasadı,sonra kanadında ur gibi birsey cıktı,artık ondan mı ihtiyarlıktan mı bilmem öldü,ondan sonra da baska kus alamadık, kötü oluyor insan Sad(
Bul
Boğaziçi yazdı:Bunlar da bizimkiler. Ama evde değil dışarda bakıyoruz. Açık renk olan anne. Sarı da oğlu.

Abi çok iyi kediler çok şekerler Smile Bahçeli evi olan herkes muhakkak bir hayvan bakmalı bence. Benim yavru şu an balkonda taburenin üstünde güvercinleri süzüyo.. Smile
Bul
SerenaY66 yazdı:gecenin bir yarısı yine kaynatmışsınız.kedileride köpekleride çok severim.burhan o av köpeği benim için değerlidir.biz ona kopey deriz.halk dilinde öyle derler.diğerleri süs köpeği.onlarında yeri ayrı tabi.kedinde bayağı yorulmuş olmalı.kedi ve köpek arasında tek ayrım biliyorum oda sahibi ölen kedi acıkırsa sahibini yeme huyu vardır.ama köpek açlıktan ölür yine sahibini yalnız bırakmaz.

Hayvanları yolda görüyüm ya okşar yada çok nadirde olsa öperim.zamanında bende kısa süreli ve uzun süreli olarak kedi, köpek, kuş(muhabbet) ,balık,tavuk,kaz(bodu),şibi(çin ördeği),güvercin,hindi,civciv daha sayayımımı.hepsinden hayvan sevgisini aldım.ama şu an hiç bir şeyim yok.evlenip iş güç ,çoluk çocuk sahibi olunca  bu işlere zaman ayıramıyorsun.Hemde çevrem müsait değil.ayrıca çocuk olan evde tüylü hayvan beslemek te çok zararlı.ama ilerki yıllarda şöyle müstakil bahçeli bir mekanım olursa hiç tereddüt etmeden yine hayvan bakarım.

İlker abi bu kadar teferruatlı bilgiye sahip olduğunuz ve paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum Smile Maşallah bakmadığınız tür kalmamış Smile
Bul
[attachment=10165]
[attachment=10166]
bendede bu ve kardeşleri var burhan levrekle besliyorum kıyıya geldigimde koca levrekleri ısırmaya çalışıyorlar
Bul
abi iyiymiş valla şirin bişi Smile ama benim van kedim bi tane Smile)
Bul
Burhan kedinle saadetler dilerim
Birol senin kediye benimde bir balık vermişliğim var sebebide arsızlık etmeden sabırla beklediği için balığı aldığı gibi yukarıya çalıların arasına kaçtı
Bul
harun abi beni neden götürmüyorsunuz balığa yav.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Benim Köyüm - İbrahim Sevindik Asil Şair 9 1,395 31-03-2016, 09:08
Son Yorum: murki
  benim hobimde resim çekmek erdekli yücel 28 5,178 27-05-2009, 11:47
Son Yorum: SerenaY66
  Benim de hobim... size sürpriz olsun konuya bakın... alperburdur 75 9,839 16-04-2009, 19:57
Son Yorum: alperburdur
  buda benim canavarım KANYON 24 4,907 31-07-2008, 17:55
Son Yorum: orfoz17
  benim hobimde bu okay 16 3,879 16-02-2008, 17:39
Son Yorum: ALTAYLI
  İşte buda benim hobim. Geveze_22 26 5,648 16-12-2007, 15:06
Son Yorum: Ege
  [split] İşte buda benim hobim. okay 14 3,824 10-11-2007, 21:20
Son Yorum: darbecimesut
  buda benim hobim akay 8 2,639 11-09-2007, 00:43
Son Yorum: ekmekçi
  benim bahçem... kaya 10 3,278 03-05-2007, 16:27