Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Renkleri aynı. Türleride aynı galiba bizimkiler cins. Kalın kuyruklu. Ve bu sarı haricinde ki bütün yavrular bu renk oldu. Pembemsi bir renk. Ama kalın kuyruk erkek yavrularda oluyor. Dişilerde olmuyor.
[/quote]
geçenlerde bi köpek sizin oraya doğru yüzüyordu.bizim yanımızdan atladı karşıya geçti hayvan yüzerek.hayatımda ilk defa gördüm boğazı geçen köpek.
[/quote]

Vapuru kaçırmıştır belki
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
burhan kedı guzel ama bu duyarlı hareketın daha guzel . köpek benım için ayrı bır canlı hayvan demıyorum çunkı onlar hayvan degıl benım de goldunum var kendını insan zandeyor valla. saygılar hayvan sever kardesım. SEDAT
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
[/quote]
geçenlerde bi köpek sizin oraya doğru yüzüyordu.bizim yanımızdan atladı karşıya geçti hayvan yüzerek.hayatımda ilk defa gördüm boğazı geçen köpek.
[/quote]

Vapuru kaçırmıştır belki
[/quote]
Çok güzel..

Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bizim de bir muhabbet kusumuz vardı,100 kelime kadar bilirdi,11 sene yasadı,sonra kanadında ur gibi birsey cıktı,artık ondan mı ihtiyarlıktan mı bilmem öldü,ondan sonra da baska kus alamadık, kötü oluyor insan

(
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Boğaziçi yazdı:Bunlar da bizimkiler. Ama evde değil dışarda bakıyoruz. Açık renk olan anne. Sarı da oğlu.
Abi çok iyi kediler çok şekerler

Bahçeli evi olan herkes muhakkak bir hayvan bakmalı bence. Benim yavru şu an balkonda taburenin üstünde güvercinleri süzüyo..
SerenaY66 yazdı:gecenin bir yarısı yine kaynatmışsınız.kedileride köpekleride çok severim.burhan o av köpeği benim için değerlidir.biz ona kopey deriz.halk dilinde öyle derler.diğerleri süs köpeği.onlarında yeri ayrı tabi.kedinde bayağı yorulmuş olmalı.kedi ve köpek arasında tek ayrım biliyorum oda sahibi ölen kedi acıkırsa sahibini yeme huyu vardır.ama köpek açlıktan ölür yine sahibini yalnız bırakmaz.
Hayvanları yolda görüyüm ya okşar yada çok nadirde olsa öperim.zamanında bende kısa süreli ve uzun süreli olarak kedi, köpek, kuş(muhabbet) ,balık,tavuk,kaz(bodu),şibi(çin ördeği),güvercin,hindi,civciv daha sayayımımı.hepsinden hayvan sevgisini aldım.ama şu an hiç bir şeyim yok.evlenip iş güç ,çoluk çocuk sahibi olunca bu işlere zaman ayıramıyorsun.Hemde çevrem müsait değil.ayrıca çocuk olan evde tüylü hayvan beslemek te çok zararlı.ama ilerki yıllarda şöyle müstakil bahçeli bir mekanım olursa hiç tereddüt etmeden yine hayvan bakarım.
İlker abi bu kadar teferruatlı bilgiye sahip olduğunuz ve paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum

Maşallah bakmadığınız tür kalmamış
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
[attachment=10165]
[attachment=10166]
bendede bu ve kardeşleri var burhan levrekle besliyorum kıyıya geldigimde koca levrekleri ısırmaya çalışıyorlar
abi iyiymiş valla şirin bişi

ama benim van kedim bi tane

)
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Burhan kedinle saadetler dilerim
Birol senin kediye benimde bir balık vermişliğim var sebebide arsızlık etmeden sabırla beklediği için balığı aldığı gibi yukarıya çalıların arasına kaçtı
harun abi beni neden götürmüyorsunuz balığa yav.