08-11-2007, 19:40
nihat yer ve mekan fark etmez sen beni başa yaz abicim.
uzun zamanıdr yokum zaten aranızda
özledim sizleri
uzun zamanıdr yokum zaten aranızda
özledim sizleri
HAMSİ MANGAL ORGANİZASYONU
|
08-11-2007, 19:40
nihat yer ve mekan fark etmez sen beni başa yaz abicim.
uzun zamanıdr yokum zaten aranızda özledim sizleri
08-11-2007, 19:46
koçtaş güzelde oralarda olan arkadaş varsa kaykay nasıl onu bilmek lazım derim arkadaşlar
08-11-2007, 19:51
yaww reis hamsi bulamassak organizasyon günü senden yardım isteyebiliriz sende bulamassan kimse bulamaz valla
08-11-2007, 20:05
balık kolay nıhat bulunur bır yerden gün belırlensin yerde kesin olsun gerisi kolay...
08-11-2007, 20:23
hafta içi benim için çok zor ikitelli gibi trafiğin ne olacağı bilinmeyen biryerde çalışıyorum, bence en uygun c.tesi öğleden sonra olacaktır hem hazırlıklar daha iyi yapılır yollardan arkadaşlar alınır daha keyifli olur
08-11-2007, 20:28
meteor yazdı:hafta içi benim için çok zor ikitelli gibi trafiğin ne olacağı bilinmeyen biryerde çalışıyorum, bence en uygun c.tesi öğleden sonra olacaktır hem hazırlıklar daha iyi yapılır yollardan arkadaşlar alınır daha keyifli olur orhan bu akşam veya yarın tam karar verilecek tamın edersem takıp edersen haberin olur arkadaşım....
08-11-2007, 22:06
ne duruyoruz
![]() ![]()
08-11-2007, 22:19
BalıkcıSerdar yazdı:istanbul'a gelmek iş değil de, yol bilmem iz bilmem, "kartal" nerde yaşar, "karaköy" nerenin köyü, yolu izi nasıl (ne de olsa köy ya). hakikaten istanbul'u bilsem zor gelmez belki de bilmediğim için oralara kadar gelip, yer arayıp arayıp geri dönmekte var işin içinde ya, onun için gelmeye kalkışamıyorum. trafiği desen zaten içinden çıkılmıyor. uğraş dur, ondan sonra da ziyafet miydi eziyet miydi, hadi bakalım çık işin içinden Serdar dediğine bak sen gel yeterki havaalanından alır hava alanına bırakırım lafımı olur hem niye uçak dedim şimdi en ucuz uçak oluyor walla benim evden gitmem senin uçakla gelmenle hemen hemen aynı sayılır
08-11-2007, 22:30
şimdi kartal koçtaş önünden geldik..hava patladı..deniz çok kötü olta bile atamadık..yer incelemesi yaprtık...daha önce organizasyon yaptığımız yere gelmeden 100 le 200 metre geride piknik masları mevcut mangala da çok müsait..araçlar artık yol kenarına çekilir...harun abinin dediği gibi öğleden sonra 2-3 gibi orada olmak iyi olur..herkes 1kg hamsi alıp ayıklayarak getirirse orafda uğraşmamış oluruz..yanınada bir kaç domatae soğan limon iyi olur..mangalı olan varsa götür..bizde 3 adet mevcut..bizde bu akşam mangalımızı yaptık üzerinize afiyet kanatları götürdük..erol abilerde ateş suyunu götürdüler..ben seyrettim muhabbet ettim..=(hava bu şekil olursa hiç olmaz 1 saat anca durabildik..şu an yüzümü hissetmiyorum felç olmuş gibiyim...inşallah ctesi hava uygun olurda güzel bi gece olur..katılımın fazla olmasını bekliyorum ilk defa katılacak olan arkaaşlar olucak..bu tür organizasyonlarda balık tutmak zor..muhabbet yeter zaten..hava iyi olursa balık alınabilir (eşkina,ispari)başka seçenek yok..çinekop belki..şu an burada felaket fırtına ve yağmur başladı..
08-11-2007, 22:43
H.A.R.U.N yazdı:BalıkcıSerdar yazdı:istanbul'a gelmek iş değil de, yol bilmem iz bilmem, "kartal" nerde yaşar, "karaköy" nerenin köyü, yolu izi nasıl (ne de olsa köy ya). hakikaten istanbul'u bilsem zor gelmez belki de bilmediğim için oralara kadar gelip, yer arayıp arayıp geri dönmekte var işin içinde ya, onun için gelmeye kalkışamıyorum. trafiği desen zaten içinden çıkılmıyor. uğraş dur, ondan sonra da ziyafet miydi eziyet miydi, hadi bakalım çık işin içinden Harun abi ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|