Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi smod olmuştur
Hüseyin tebrik ederim. Paylaşımlarınla, samimiyetin ve gayretinle hakediyorsun kardeşim.
Bul
Eveet Hüseyincim gel bakalım yanıma Hayırlı olsun iyi işlere imza atacağına eminim
Bul
hüseyin yeni görevin hayırlı olsun başarılarının devamını temenni ederim
Bul
hüseyin hayırlı olsun
Bul
LeVrEkCi yazdı:hüseyin arkadaşımız smod olmuştur.tebrik ederim hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim kolay gelsin.
Ya Nihat bey Hüseyin kardeşimize sitenin iç dizaynı konusunda çok iş verdinde bunlarla mı uğraşıyor, Adamcağız 8 gündür ortalarda yok. Kış kıyamette bu kadar balığa gitmiş olamaz, bekardıda kız mı kaçırdı acaba.
Bul
her ihtimal geliyor aklıma kız kaçırma bile geldi inan aklıma saolsun mavruşgil (serkan) muhtar telefonunu bulmuş bana ö m ile gönderdi yarın arayıp ulaşmaya çalışacagım oda olmadı pazara kadar beklerim ses çıkmassa bi rumeli kavagı yolu görünür gider sorar bişeyler elde etmeye çalışırım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:her ihtimal geliyor aklıma kız kaçırma bile geldi inan aklıma saolsun mavruşgil (serkan) muhtar telefonunu bulmuş bana ö m ile gönderdi yarın arayıp ulaşmaya çalışacagım oda olmadı pazara kadar beklerim ses çıkmassa bi rumeli kavagı yolu görünür gider sorar bişeyler elde etmeye çalışırım.
Ben hayırlı olduğunu düşünerek Hüseyine bir organizasyonda balık temizleme ve pişirme cezası verelim diye düşünüyorum. Hayırlı haberlerini bekleyeceğiz.
Bul
hayırlı haberlerini bi alayım ben ona kesecem cezayı biliyorum
Bul
LeVrEkCi yazdı:her ihtimal geliyor aklıma kız kaçırma bile geldi inan aklıma saolsun mavruşgil (serkan) muhtar telefonunu bulmuş bana ö m ile gönderdi yarın arayıp ulaşmaya çalışacagım oda olmadı pazara kadar beklerim ses çıkmassa bi rumeli kavagı yolu görünür gider sorar bişeyler elde etmeye çalışırım.

Anadolu Kavağı...
Bul
balikoltasi yazdı:

Anadolu Kavağı...

düzeltme için teşekkürler birol dil alışkanlıgı malum sarıyer.
teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ege (23),Boğaziçi (31) LeVrEkCi 12 2,237 14-03-2012, 01:05
Son Yorum: ANTALYALI07
  yörükefe (49), ascraeus (39), blackmagic (37), ENGİN @ FISHER (30), Boğaziçi (29), ce LeVrEkCi 15 2,594 15-03-2010, 01:39
Son Yorum: yycolak
  YörükEfe, ascraeus, ENGİN @ FISHER, Boğaziçi, cefil, Ege Doğum Günü fish or die 18 3,443 14-03-2009, 01:34
Son Yorum: HIDIR
  Yörükefe(47),Boğaziçi,(27)Ege(19) orhanekmekci 29 3,646 15-03-2008, 23:59
Son Yorum: Ege
  LEVREKÇI ADMİNİSTRATÖR OLMUŞTUR H.A.R.U.N 28 4,010 28-10-2007, 13:57
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi