Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoparlörlerimizi Açalım Lütfen
Hızlı Linkler bölümüne RADYO düğmesi ekledim.
Bul
Arkadaşlar Radyo dinliyormusunuz sizin yorumlarınızla radyo bölümünü ya kapatacağım yada açık bırakacağım
Bul
viva yı bu gün dinliyorum. fakat lokum daha güzeldi
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Lokum FM yoluna girsin onu yayınlamaya başlarız. Fakat DJ sorunları var
Bul
Böyle daha iyi bence Oktay Bey,isteyen dinler isteyen dinlemez.
Bul
evet angara misketi istekte bulunalım.arşiv nasıl her isteğimizi anında bulabilirmiyiz.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
güzel oktay radyo olsun sisteme yükü yoksa güzel başka yerde arayacagımıza açar dinleriz.benim düşüncem bu tabiiki Smile
Bul
Sistemle alakası yok radyonun tamamen bağımsız. Aslında yasal prosedürleri bilsem kendi pc me radyo kurar gündüzleri ben akşamları sen dj lik yapardın Nihat
Bul
Lapsetur yazdı:Sistemle alakası yok radyonun tamamen bağımsız. Aslında yasal prosedürleri bilsem kendi pc me radyo kurar gündüzleri ben akşamları sen dj lik yapardın Nihat
sonra hanım beni boşardı ben 24 saat artık sitede takılırdım hahahaha yok öyle olmaz da sırayla dj lik yapardık bi yol bulunurdu yani araştırmak lazım
Bul
2 Gündür evdeki bilgisayarımın ses kartında problem var galiba. İstesem de duyamam ofiste deneyeceğim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ***Nükleer santrale karşi bi imza lütfen...!!! MaVrUşGiL 25 3,696 02-11-2012, 22:49
Son Yorum: monawar
  amatorbalikci.net hakkında herkes okusun lütfen fish or die 35 6,953 11-12-2009, 14:43
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi