Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
alaattin biz burada büyük bir aileyiz hepimizin avı hepimiz içindir inan bu hiçbir forumda olmayacak bişeydir ben özgürün tuttugu levrekleri kendim tutmuşum gibi görüyorum o yüzden nazar olmazlar herzaman maşallahımız vardır yazmasakta içimizden deriz sen rahat ol.
ama kimsede kimsenin tuttugu balıklarla avunmaz gider tutar gelir.
dedigim gibi burası büyük bir aile sende burada mutlu olacaksın emin olabilirsin sadece bizleri iyi tanıman lazım.
kolay gelsin
Yorumları: 249
Konuları: 18
arkadaşlar ne oluyor anlayamadım ya.yanlış anlaşmalar vs.yanlış anlaşacak ne olabilirki.Ama bakıyorumda ben Nihat'la kıyaslanmaya başlandım.Sanki hafif bir tatlı kapışma içerisinde hissettim kendimi.Nihat sen kuzeyin bende güney sahillerinin levrekçisiyim.Burada yanlış anlaşacak hiç bir şey olamaz bence
ÇARŞI TROLE VE KÜÇÜK BALIĞI SALMAYANA KARŞI
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben kimseyle kendimi kıyslamam özgürcüm sen rahat ol herkes levrek tutabilir büyügü de olabilir alaattin biraz tatlı sataşmada bulunmuş ufaktan bana degil herkese olmuş ama kötü niyet olmadıgı belli inşallah bu sitedeki herkes benim levreklerden en büyügünden ve en fazlasından tutsunlar ben zevkle bakarım yorumumu yaparım hiç sorun yok
sendende bunu beklerdim aynı temennileri bende taşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
13-02-2008, 19:39
(Son Düzenleme: 13-02-2008, 20:00, Düzenleyen: H.A.R.U.N.)
DeNiZKuRdU yazdı:arkadaşlar ne oluyor anlayamadım ya.yanlış anlaşmalar vs.yanlış anlaşacak ne olabilirki.Ama bakıyorumda ben Nihat'la kıyaslanmaya başlandım.Sanki hafif bir tatlı kapışma içerisinde hissettim kendimi.Nihat sen kuzeyin bende güney sahillerinin levrekçisiyim.Burada yanlış anlaşacak hiç bir şey olamaz bence 
Özgür Yanlış anlama gibi bir durum yok durumun levrekle ve Nihatlada alakası yok seninlede yok.
Ahmetmor arkadaşımızın mesajlarındaki bazı detaylar rahatsız ediciydi bu konuda uyardım kendisini . Lafının yanlış anlaşıldığı üzgün olduğu hassasiyetleri kestiremediği şeklindeki mesajının sonunda tekrar bir gaf ,Sitedeki arkadaşların nazarımızın değmesi gibi .(Tüm üyeleri ilgilendirdiğinden dikkatimi çekti)
Benim görüş açıma göre nazarı hasetlik çeken karşısındakini çekemeyen kıskanç insanlar değdirir. Oysa bir yıldan fazla bu forumdayım böyle bir nazar değdirecek insan tanımadım ben burada ve böyle birşeylede ilk defa karşılaşıyorum . Ahmetmor arkadaşım nazar değdireni nasıl bir bakış açısında görüyor anlayamadım
Ahmetmor arkadaşım kp de isim ve yaş bilgileriniz yok o yüzden yaşınızı bilemiyorum ama gaflarınızı ya gençliğinize yada ihtiyarlığınıza veriyorum nazar değdirmeyide yanlış anladık diyelim.Lütfen biraz daha dikkatli olmaya özen gösterirsek kendi saygınlığımızıda ona göre arttırmış oluruz
Yorumları: 133
Konuları: 5
tebrikler özgür kardeş kırkbir kere maşallah
Nazara geldim sonunda levrek yoq
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
DeNiZKuRdU yazdı:Nazara geldim sonunda levrek yoq 
Yaw Özgür bırak şu nazar polemiğini balık varsa alıyorsun yoksa yok
Yorumları: 941
Konuları: 69
özgür şu çekişmeyi bırak. kardeş burası sonuçta paylaşım formu.şimdi bizim civarlarda bu mubarekten var. kim yakalar çalışan, sabreden peki nerede nasıl , ne tür olta nasıl bir yem ile yakalar bunları anlat ve paylaş. sonrada ekle deki bu teknikle , bu mevkide sabreden tüm balıkçı arkadaş lar birazda şansı varsa bu levreklerden yakalar. oldumu kardeş. pazar günü bunları konuştuk seninle. benim bu sene siftahım yok. olursa tüm ayrıntıları anlatırım. ki balıkçı dostlarımız faydalansın... sağlıcakla kalın. perşembe sabahı yeni silakonları deneyeceğim.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
mudanya yazdı:özgür şu çekişmeyi bırak. kardeş burası sonuçta paylaşım formu.şimdi bizim civarlarda bu mubarekten var. kim yakalar çalışan, sabreden peki nerede nasıl , ne tür olta nasıl bir yem ile yakalar bunları anlat ve paylaş. sonrada ekle deki bu teknikle , bu mevkide sabreden tüm balıkçı arkadaş lar birazda şansı varsa bu levreklerden yakalar. oldumu kardeş. pazar günü bunları konuştuk seninle. benim bu sene siftahım yok. olursa tüm ayrıntıları anlatırım. ki balıkçı dostlarımız faydalansın... sağlıcakla kalın. perşembe sabahı yeni silakonları deneyeceğim.

....