Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
raporlar hakkında
Yeni aldigimda teknemi baglamaya limanlarda yer bulamamistim ve sahile baglamistim[Resim: picture.php?albumid=225&pictureid=1576]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bizim orada herkeste o şekilde denizde bir beton kalıbı vardır ucu kıyıdadır ama onları sadece gündüz kullanıyoruz geceye güven olmuyor bir lodos vuruyor tekneler paramparça oluyor yada hırsızlık oluyor,orada eger bu demir kaldıraç yoksa oraya ilk getiren güzel kazanır ama izin verirlermi bilemem,buradada bazı sahillerden belediyeler kaldırttı bunları bizim orada şimdilik sorun yok.ama çok kullanışlı hatta bazıları elektrikli yaptırdı kaldıraç kolunu elektrik çeviriyor kol gücünede gerek kalmıyor yani.

Bizde kesinlikle izin vermezler..cunku iceri vurulan(capa yerine)kaziklari cikarttilar
Bul
İşte bu nedenle tekne alamıyorum,birde bizim buralar taşlık.Bu arda Faruk bağlamıştım kelimesini fotonun altına nasıl yazdınSiyirdimAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İşte bu nedenle tekne alamıyorum,birde bizim buralar taşlık.Bu arda Faruk bağlamıştım kelimesini fotonun altına nasıl yazdınSiyirdimAlkis
Abi bende bilmiyorum...yukari almaya ugrastim..olmadi,,Siyirdimgorebilen okuyacak dedimHehe
Bul
orhanekmekci yazdı:İşte bu nedenle tekne alamıyorum,birde bizim buralar taşlık.Bu arda Faruk bağlamıştım kelimesini fotonun altına nasıl yazdınSiyirdimAlkis
Taslik sahilde tekne cok tehlikeli...zarar gorme ihtimali..kumsal sahil ile.kiyaslanmaz
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi bende bilmiyorum...yukari almaya ugrastim..olmadi,,Siyirdimgorebilen okuyacak dedimHehe

Valla arabın kullaklarını çınlatmışsındırHehe
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Valla arabın kullaklarını çınlatmışsındırHehe
Neden arabin?
Bul
bencede çok haklısınız amatör isek her avın detayı ve hikayesi olmalı
Dalış Eğitmeni
Bul
Arkadaşlar bu konuyu hatırlatma gereği duyuyorum.

Raporlarda sadece fotoğraf olması pek bir anlam ifade etmez.Yoksa herkes internetten bol bol balık fotoğrafı görebilir.Raporların daha açık ve ayrıntılı olması paylaşımımızı arttıracaktır.Avın hikayesi av kadar keyif vericidir. Raporu verilen avın; av mahalli,hangi saatlerde avın oltaya yakalandığını ,ne tür bir olta olduğu,misina kalınlıkları,iğneleri,ne tür bir yem kullanıldığı,balığın oltaya yakalandığında karakteristik davranışları,kıyıdan mı yoksa tekneden mi avlandığı gibi bilgiler, bu avı da yapmak isteyen dostlarımıza yol gösterecek, fotoğraflar da bu raporu süslüyecekdir.

İlginiz için teşekkürler...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ben bu konuyu açarken bazı arkadaşlar sadece 2 balık resmi koyup avım sirkülere uygun yapılmıştır uyanıklılıgı yapıp bizleri kandırmaya çalışıyorlardı,
bugün ahmet abi ilede bu konuları konuştuk şu anda sitemizde bu tipler ayıklanmış rahatsızlık verecek kimse kalmamıştır fakat raporlar ne kadar renkli gelirse o kadar bilgi sahibi olabiliriz ve o kadar doyurucu olur.
hatta ve hatta balık temizlenince içinden çıkabilecek yengeç vs ayrıntısına kadar yazarak güzel bilgi sahibi olabiliriz.
hatırlatma için teşekkürler bahadır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,567 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,683 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  link hakkında hurriyet 9 2,079 18-06-2008, 11:35
Son Yorum: Lapsetur
  KurŞunlar Hakkinda balıkcızakir1 7 1,959 27-03-2008, 19:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kefal hakkında balıkcızakir1 15 3,131 06-12-2007, 13:15
Son Yorum: balıkçı_
  İSTAVRİT,TEKİR VE HAMSİ HAKKINDA erdekli yücel 16 3,020 28-11-2007, 12:02
Son Yorum: erdekli yücel
  Elmalı barajı hakkında balıkçızakir 7 2,598 19-11-2007, 22:10
Son Yorum: Balıkcıl
  Truva Atı VİRÜSÜ hakkında ! SinekOltasi 17 3,535 31-08-2007, 13:54