Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekler geliyor beyler :)
nihat abi 2-3 gün yorucu geçmiş ama kurtlar kalmamış çok sevindim.allah izin verirse bizde pazar günü kurtları dökecez,sizin av süper olmuş,çinekop,lüfer,istavrit bizim av o kadar çeşit olmaz belki,mırmır,izmarit,belki mercan,antalya kundu tarafını bir deneyeceğiz.
resimleri merakla bekliyorum,saygılar,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
rapor harika olmuş reis gürhanla konuş bi zahmet fotolar için acele etsin.kurtları dökmüşsün kafayı düzeltmişsin ya daha ne... istersen hiç balık tutama..Alkiseminimki süperde eğlenmişsinizdir.. sevgi ve özlemle... benim takılmalarıma bakma sen yokken hani ortalıkta bboşya biraz atıp tuttuk işteHiSiyirdimRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
çok iyi olmuş özlemişdsin abi oraları değilmi..?yorgunluk geçer yaptıklarınız aklınıza kalır..bende o zaman yorulmuştum ama ogünü dün gibi hatırlıyorum..çok güzeldi..levrek tutamamışsınız ama iyi balıklar tutmuşsunuz..tebrikler..merakla resimleri bekliyoruz..saygılar..
Seerf
Bul
Nihata herzaman olduğu gibi elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadığı için Teşekkürler tekne indir tekne kaldır motor tak çıkart yemekler falan yani ne diyim dinlendimi ben anlamadım ama bizim için gerçekten değişiklik oldu
Mera daha yeni yeni oturmaya başlıyor anladığım kadarıyla her yerde olduğu gibi yine yunuslar iş başındaydı sarıkanat çinekop arası balık alındı
Gürhanın dostluğu arkadaşlığı yine kendini gösteriyor
Sitedeki arkadaşlarında sabırsızlıkla bizlerden haber beklemesi ve arkamızda olduklarını bilmekde ayrı bir güzellik herkeze teşekkür ediyor ve camiayı çok sevdiğimi belirtmek istiyorum Sefiom
Bul
ya arkadaşlar 3-4 gündür cevap gönderemiyorum bağlandın diye bi yazı çıkıyo yine o yazı var işallah mesajı gönderir adminatör arkadaşlar ilgilenirse sevinirim teşekkürler.Snifsinf
Bul
sitede güncelleme yapılıyordu ondan sorun vardı ama halloldu sorun olmaması lazım şu anda
Bul
Nihat iyi döktürmşsün,İyi gazeteci olabilirsin denemekte fayda vardır.İnşallah kurtlar hızlı büyümezler.yoksa site karışacak.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  size de tanıdık geliyor mu? orhanekmekci 14 3,232 14-04-2008, 22:35
Son Yorum: aahmet
  hadiyin beyler uyanın yalova tatar 18 3,074 14-09-2007, 22:56
Son Yorum: ALTAYLI
  Palamut Hangi Tüye daha çok geliyor-Yardım.. than58 13 3,869 11-10-2006, 23:19
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi