Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gürhan kaza yaptı
gürhan ve ailesine geçmiş olsun.
Bul
gürhana ve ailesine cok geçmış olsun aman aman kı ucuz atlatılmış allah acil şifalar versin ahhh ahhh şu ıstanbulda cok zor araba kullanmak durduğun yerde vuruyorlar allah hepimizi kazalardan korusun
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
Gürhan büyük geçmiş olsun kardeşim. Allah korumuş. Çok şükür ufak sıyrıklarla atlatmışsınız. O anı düşününce inan içim ürperdi. Allah beterinden korusun kardeşim. Sana ve ailene tekrar büyük geçmiş olsun
Bul
geçmiş olsun allah kazadan beladan uzak tutusun sizleri
Okay Gunay
ist/ 1976
A rh+
okay_gunay@hotmail.com
http://okaygunay.spaces.live.com/?lc=1055
Bul
Geçmiş olsun şimdi aradım Gürhanıda biraz kaburgaları acımöış hanımıda boyunluk takmış diğer arabadakide bayanmış kolu kırılmış olan kazaya göre her iki araçdakilerde ucuz atlatmış
Geçmiş olsun dileklerimle
Bul
gürhan kardeşim ve ailesine büyük geçmiş olsun . sadaka belaları defeder sevgili arkadaşlarımız ben alışkanlık yaptım her sabah arabanın torpide gözüne 1/.ytl atıyorum dolayısı ile ayda 30.ytl yapıyor ve eşim bu parayı mahallemizdeki fakir komşularına her ay veriyor sağolsun mahalladeki komşularımızda bizleri bu güzel adette yalnız bırakmıyorlar buvesile ile kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun der bu güzel yardımlaşmayı tavsiye ederim.
Bul
sevgili arkadaşlarımız nasip ise busabah 1.hafta tatilegideceğim inş allah nasip eder ise bir hafta sonra görüşmek üzere inş.dualarınızı bekliyorum inş.
Bul
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İlginiz beni mutlu etti, dostlar arasında olmak güzel. Allah kimseye kaza bela vermesin.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
gürhan abim geçmiş olsun,allah şifalar versin
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
geçmiş olsun kimi bayanlar erkeklerden dikkatli daha tecrübeli kullanırlar,kimi bayanda panik atak olur şoförlüğüne güven olmaz.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzunahmetin oğlu kaza geçirmiş. LeVrEkCi 30 3,768 31-01-2015, 15:28
Son Yorum: bahriyeli
  Yağmurlu havada yaptiğim kaza YaKaMoZ 35 5,131 29-01-2012, 12:29
Son Yorum: YaKaMoZ
  GURHAN LeVrEkCi 22 4,089 10-06-2007, 13:36
Son Yorum: HIDIR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi