Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25-6-2008 akşamı msn toplantısı
zaten bitti artık şampiyona bizim için Snifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ruhan bey toplantı 8 de başlayacak yazdım 8 de benim msn imde sadece ege vardı 9 a kadar baktım kimse yok iptal ettim.
maç olduğu belliydi zaten o heyecanı yaşayabilmek için düşünmüştüm ama düşünemediğim maçı seyetmek için insanlar plan yapmış olabileceğiydi bunu düşünemedim.normalde bile benim msnimde en az 10 üyemiz olur bu gece sadece ege vardı.
peki birde ben sorayım saat 20:00 de olan bir toplantıya saat 22:00 de gelip sonrada hesap sormak bu kadar kolay mıdır?

Nihat Bey;

Benim toplantıya kaçta katıldığım ayrı bir konu. Sonuçta bir zaman sınırlaması da konmamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ben de saat 20.00'de katılırım diye de yazdırmamıştım adımı. İşlerimi bitirip eve ulaşmam o saati buldu.

Amaç elbette hesap sormak değil! Ne müfettişinizim, ne patronunuz. Sadece bir eleştiriydi. Ve yerinde olduğunu düşünüyorum.

Bir organizasyon yapıyorsanız, ilgili herşeyi düşünmek zorundasınız. Bu sorumluluğu, org.'u düzenleyen olarak gönüllü kabul etmişsiniz demektir. Yanlış mı? Neden kimse beni uyarmadı diye serzenişte bulunabilir misiniz?

Önümüzde birçok kişinin katılacağı, büyük bir organizasyona hazırlanıyorsunuz. Bu küçük bir provaydı. Böyle bir organizasyonda en önemli etkeni atlayan kişinin, Erdek'te bizi susuz bırakmayacağından nasıl emin olalım?

En küçük eleştiriye, sanki nâhak çamur atıyorlarmış gibi tepki vermeniz, en başta size zarar verir. İtidal, ılımlı yaşam pekçok beladan, hastalıktan korur sizi. Eleştiriyorsak, aklınıza gelmeyen bazı şeylerin olabileceğine işaret etmek içindir.

Beni biraz da olsa tanımaya başladınız. Bunca şeyi kafamızda biriktirdiysek, dostlar içindir. Bir bilince erişmenin bedeli ve sorumluluğu vardır. Ben bu sorumluluğun bilincindeyim, yeri geldiğinde lafımı sakınmam. Ama eleştirilerim kırmak için değil, yapmak içindir.

Kırıcı bir ithamla karşılaştığım halde sesimi çıkarmadım. Beni eleştirenin tam tersi şeyler yapmasına da sesimi çıkarmadım haklı olduğum halde.

Keşke siz de, "Yaptık işte birşey, birdahakinde olmaz!" deyip, tartışmayı uzatmasaydınız.

Erinçle kalın..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
ruhan bey öncelikle seviyeli olan her türlü tartışmaya zevkle varım bu hepimiz için iyi bile olacaktır.
organizazyona gelince organizasyon benim veya site yöneticilerinin sorumluluğu olan bir organizasyon değildir ben veya diğer yöneticiler orada olabilecek olumlu yada olumsuz hiçbirşeyden sorumlu değiliz bunu açıklamıştım zaten.organizasyona hep beraber karar verdik yeri zamanı şekli hep beraber kararlaştırıldı orada ben yada bir başkası oranı yöneticisi olmayacaktır.
msn toplantısına gelince içimden geldi güzel olur diye düşündüm maç heyecanından kimsenin oraya katılmayacağını düşünmedim 2 saat kimse gelmeyincede iptal ettim yinede msn toplantısına gelen olurmu diye msnde bekledim,siz benim msn imi eklemediniz bie demekki direk iptal yazısını okuyup bana hüküm giydirdiniz.
daha öncede sizinle bunu yaşadık kendinizin haklı olduğunuzu yazmışsınız neye göre kime göre haklısınız bunu anlamadım,benim kimseye saldırmaya ihtiyacım yok ben lafımı kimseden esirgemeyen bir karaktere sahibim doğru bildiğimi yazarım herkes bilir bunu.tekne konusundada yanılmıyorsam katamaran kanat olayında ısrarcı oldunuz sonra fikrinizi değiştirdiniz demkki bazen haksızda olabiliyorsunuz bu konudada bana yazmış olduğunuz cevap biraz saldırır nitelikteydi hesap sorar nitelikteydi,burada ne ben birine nede başkası başkasına hesap sormaz buna kimse izin vermez gerekde duymayız buna biz bir aile gibi düşünüyoruz birbirimizi.

En küçük eleştiriye, sanki nâhak çamur atıyorlarmış gibi tepki vermeniz, en başta size zarar verir demişsiniz eleştiriyi başlatan sizsiniz ve bence gereksiz eleştiriyorsunuz bu kadar kolaymıdır tarzı hesap sormak bence olmamış.
kırıcı bir ihtamla karşılaştım sesimi çıkartmadım diyerek tepkinizi vermişsiniz zaten.bende tepkinize tepkimi veriyorum kusura bakmayın dediğim gibi doğru tektir
sadece nacizane düşüncelerimdir saygılarımla.
Bul
Dostum, elbette ben eleştirdim önce. Şimdi de senin yanıtını eleştiriyorum. Gereksiz yere alınıyorsun. Amaç bağcıyı dövmek değil, balık yemek!

Diyorum ki:

Bir işe girişiyorsak sorumluluğunu da taşımalıyız. "Ben bir iş attım ortaya, gerisini halledin!" demek olmaz! Ama sen:

Alıntı:organizazyona gelince organizasyon benim veya site yöneticilerinin sorumluluğu olan bir organizasyon değildir ben veya diğer yöneticiler orada olabilecek olumlu yada olumsuz hiçbirşeyden sorumlu değiliz bunu açıklamıştım zaten.

diyebiliyorsun. Ve sonunda da "İPTAL!" diyebiliyorsun. Olayı başlatan sensin ve İptal diyebilme yetkisini kendinde buluyorsan, sorumluluklarına da tabi olmalısın.

Düşünce güzel ama, sonuç beklenen olmamış olabilir. Diyebilirdiniz ki: "Beklenen katılım gerçekleşmedi, buluşma iptal edilmiştir!" Hiçbir eleştirim olmazdı!

Alıntı:siz benim msn imi eklemediniz bie demekki direk iptal yazısını okuyup bana hüküm giydirdiniz.

Evet, aynen öyle oldu. Mesajımda da yazmıştım, adresimi uluorta ifşa etmek pek alışkanlığım değildir. Bunca kötü niyetli vatandaş adres toplamak için bin türlü atraksiyon yaparken, farklı birşey de beklenmemeli bence. Ama açıkçası, ben olsam "giydirmek" fiilini kullanmazdım! Çünkü amacın ne olduğu açıkça belirtildi.

Alıntı:daha öncede sizinle bunu yaşadık kendinizin haklı olduğunuzu yazmışsınız neye göre kime göre haklısınız bunu anlamadım,benim kimseye saldırmaya ihtiyacım yok ben lafımı kimseden esirgemeyen bir karaktere sahibim doğru bildiğimi yazarım herkes bilir bunu.tekne konusundada yanılmıyorsam katamaran kanat olayında ısrarcı oldunuz sonra fikrinizi değiştirdiniz demkki bazen haksızda olabiliyorsunuz bu konudada bana yazmış olduğunuz cevap biraz saldırır nitelikteydi hesap sorar nitelikteydi,burada ne ben birine nede başkası başkasına hesap sormaz buna kimse izin vermez gerekde duymayız buna biz bir aile gibi düşünüyoruz birbirimizi.

Atıfta bulunduğum konu bu değildi, fikir değiştirmişliğim de yok! Yanlış konular üzerine hüküm kuruyorsun. Tekne konusunda fikrim değişmedi. Kanat dediğiniz yapının amacı farklı. Sallantı engellemeyle ilgisi olduğunu sanmam. Zaten bir virgül koydum konuya orada, deneriz, sonuçlarını paylaşırız diye. Elbette o profilin ne için geliştirildiği konusunda kısa bir araştırmayla birkaç link vermek daha az zaman kaybettirebilirdi, ama dediğim gibi ben konuya sadece bir virgül koydum denemelerden sonra canlandırmak üzere. Sözettiğim başka konuydu.

Hala "hesap sorma" tamlamasında ısrarlısın. Amacın asla bu tamlamayla birlikte anılamayacağını, kendimde bu haddi bulmadığımı da belirtmiştim. Hesap sorabileceğim kişi sayısı bellidir ve tamamı yakın çevremdedir. Hesap sormak için çok daha ciddi eylemler gereklidir. Bu çerçeveye sizin girmeniz olanaksız!

Dikkat çekmek istediğim (Madem hala anlaşılmadı, açmam gerek!) toplumumuzun gereksiz yerde aşırı tepki verdiğidir! (Son mesajım çerçevesinde.)

* Yol verme-vermeme konusunda tartışan ve bıçaklanan-vurulan vatandaşlar,
* "Ne bakıyon lan!" kavgaları,
* Gürültü nedeniyle çıkan tartışmada cinayete kurban gidenler,
* "Ne bekliyon burda!" tepkisiyle darp edilenler, vs. vs.

aynı konu kapsamındadır. Bir birikim ve bilinç seviyesinden sözedildi. Bunun getirdiği sorumluluktan sözedildi. Bu toplumsal bir sorumluluktur ve bu toplumun daha dingin, hedeflerinin farkında ve bu hedeflere yönelik çaba içinde bireylerin yaratılmasında sorumluluk sahibi olduğunun bilincinde olmaktır. Bak nerden nereye geldik!

Türkiye bir bütündür, parçalanamaz! Bayrağımızın şanla dalgalanması için herşeyi yaparız, can vermek dahil! Değil mi? Aynı fikirdeyim.

Peki bu memleketin en büyük sorununun ne olduğunu biliyor muyuz?

Bir organizasyon düzenlemek sorumluluk gerektirir! Bu msn'de bir toplantı düzenlemek olsa bile! Yüzlerce işçiyi "Fabrika kuruyorum, gelin çalışın!" diye aylarca meşgul edip, ortaya fabrika çıkmayınca, "De hade evinize!" demekten farkı yok "İptal!" demenin!

Benim eleştirdiğim anlayıştır, üsluptur! Ben böyle bir üslubu haketmediğim inancındayım ve eleştirdim.

Hâlâ diyorum ki: Haklıyım!
Bul
ruhan bey bana apartman yöneticiliği görevi verdiler işi abartım fazla hakkını verdim diye site yöneticiliği verdiler baktım bu iş muhtarlığa kadar gider bana müsade dedim görevimden ayrıldım,
askerde telsiz odası sorumluluğu verdiler abarttım 9 okul arasında hep sonuncu olan okulu mors yazışmada (disiplin ve aşırı çalışma gerektirir)1. yaptım muhabere merkezi görevi verdiler altıma 23 asker verdiler baktım bu bölük sorumlu çavuşluğuna kadar gider bana müsade dedim ayrıldım,
demek istediğim ben insanlara o yada bu şekilde şunu yap bunu yap diyebilecek biri değilim buradada aynı oldu ben görev istemedim mod nedir admin nedir derken inanın orada yazan admin veya yıldızlar ne işe yarar derken kendimi admin buldum ve oktaya her zaman dedim o yazıyı kaldırsan normal üye olsam daha huzurlu olurum dedim.
yani ben herzaman üye olarak yazıyorum bunuda herkes biliyor kimseye patronluk yapmam.o konuyuda açarken msn de toplanalım dedim bunu herhangibir üyede yapabilirdi mesela siz böyle bir konu açsanız ve baktınız yanlış gün kapatsanız ben size sadece şunu derrim hayırdır belki 3-5 kişide olsak toplanırdık hemen pes etmeyin derdim.benimde hatam bu oldu daha önceki toplantılarda (2 kez yaptık) önceden duyuru yapılmış herkesin en uygun olabileceği bir hafta sonu veya uygun bir gün ayarlanmıştı,bu sefer böyle olmadı bende baktım kimsenin umrunda değil gelen yok giden yok birtek ege var kimseye alınmadan darılmadan toplantıyı kapatayım dedim.yinede ne olur ne olmaz belki iptal ettiğimi gören olmazsa diyede msn de bekledim keşke gelseydiniz olan 3-5 kişyle sohbet etseydik de bu kadar yazışmaya gerek kalmasaydı.ha ben rahatsız değilim siz yazarsınız ben yazarım ama sizin yazılarınız bu gergin hayatta strese sebeb veriyor,ben teknenin kanadının burada tartışılmasından yanayım ama bu konu tartışılacaksa özelden tartışılsın sizden ricam bana özelden mesaj atın yada siz buradan yazın ben özelden cevaplarım.son mesajımı buraya yazmamın sebebi bu tarz site formatı dışı konuları özelden tartışalım mesajını tüm siteye vermek içindir.
sonuçta ortada çok büyütülecek bir olayda yok sadece ben samimiyetten dolayı insanların bana kırılmayacağını düşünerek toplantıyı kapattım ki ben zaten kimseye kırılmadım davetime karşılık birtek ege oradaydı.
organizasyon olayına gelince o olay benim açıp kapatabileceğim bir olay değil ben gitsemde gitmesemde o organizasyon kısmetse olur yani ben organizasyon iptal desem bile en az 30 kişi orada olacaktır sitenin organizasyon düzenlemelerde sorumluluk olayı maddi imkan olayı yoktur ne oradaki harcamalarla ilgili birşey katar nede olaylardan sorumlu olamaz bunu kurallar bölümünde açıkça belirtmiş site patronu.
benim için konu kapanmıştır sizin veya benim haklı olabileceğimiz birşey yok doğru tektir dedim size görede bana görede tek bir doğru vardır demek istedim herkes doğrusundan şaşmasın dileğimle.
saygılar teşekkürler.
Bul
sorumluluk almak galiba çok kolay bir şey olmamalı.Anlamsız bir tartışmaya girilmiş gidiliyor.msn de ki olaylar dışında şunu belirteyim.Turanköyde yapacağımız organizasyon için kim sorumluluğu üzerine alır.Ben alabilecek bir yiğit göremiyorum.Kimse Almaz almaz ve almaz.Ha alacak varsa buyrun alsın.Alnından öperim.Şahsen o yükün altına ben de girmem.
orda ne yapacağımız,1-2 gün de olsa nasıl yaşayacağımız,kimlerle uğraşacağımız,nelerle karşılaşacağımız ,allah korusun kaza bela vs vs.
Bunları aklıma bile getirmek istemiyorum.
sorumluluğu bir kişiye veripte sonrada turanköye gelen kişilerin eline bir kalem bir kağıt verip

KENDİ İSTEĞİM İLE GELDİM. BURAYA GELMEMDE KİMSENİN BİR ETKİSİ OLMAMIŞTIR VE BURDA OLABİLECEK KARŞILAŞABİLECEĞİM HER ŞEYDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR

diye bir yazı yazdırıp altınada isim imza attırmamız gerekecek değildir sanırım.

Yanlış bir yoldayız gibime geliyor.
Sağlıcakla kalın.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:sorumluluk almak galiba çok kolay bir şey olmamalı.Anlamsız bir tartışmaya girilmiş gidiliyor.msn de ki olaylar dışında şunu belirteyim.Turanköyde yapacağımız organizasyon için kim sorumluluğu üzerine alır.Ben alabilecek bir yiğit göremiyorum.Kimse Almaz almaz ve almaz.Ha alacak varsa buyrun alsın.Alnından öperim.Şahsen o yükün altına ben de girmem.
orda ne yapacağımız,1-2 gün de olsa nasıl yaşayacağımız,kimlerle uğraşacağımız,nelerle karşılaşacağımız ,allah korusun kaza bela vs vs.
Bunları aklıma bile getirmek istemiyorum.
sorumluluğu bir kişiye veripte sonrada turanköye gelen kişilerin eline bir kalem bir kağıt verip

KENDİ İSTEĞİM İLE GELDİM. BURAYA GELMEMDE KİMSENİN BİR ETKİSİ OLMAMIŞTIR VE BURDA OLABİLECEK KARŞILAŞABİLECEĞİM HER ŞEYDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR

diye bir yazı yazdırıp altınada isim imza attırmamız gerekecek değildir sanırım.

Yanlış bir yoldayız gibime geliyor.
Sağlıcakla kalın.
ilker ben imzalarımda gelirimde nolcaza olsun...kendine güvenmeyen mantar avına çıkmaz kimse gelmesede allahın izni ile oradayım...Hadiordan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abiler bu kadar uzamasın bu konu lütfen.. benim anladığım nihat abinin maçtan önce ve maç esnasında heyacanı paylaşmak adına msn de toplantı yapmak istemesedir. Ama doğal olark herkesiin izlediği biyer yaptığı program vardır. Zaten söyledi o heyacanla kimsenin gelemiceğini düşünemedim diye. Sonrasındada iptal yazmış sadece bence biraz gerginlik stres var ve burda ortaya çıkmış. Sizden küçüğünüz olarak ricam bu konuyu kapatmamız.Seerf hepimiz günlük hayatın stresinden kurtulmak için burda yazıyoruz eğleniyoruz muhabbet ediyoruz, 1. amacımız balık ve muhabbet kazanılan dostluklardır. Hadi artık gerilmeye son Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Sevgili arkadaşlarım aranızdaki müzakereler beni üzdü, Konuyuda uzatmayı açıkça istemiyorum. Bizler doğa dostu, hayvan sever, ailelerimize bağlı, işlerimizin yoğun sitresinden kurtulmak için fırsat buldukça balığa giden ve bunları aramızda paylaşan koca bir aileyiz. Bu aralar fazla balığa çıkamadığımızdan dolayı relaks olamadığımızda bir gerçektir. lütfen birbirimizin açıklarını görmeyi değil kapatmayı deneyelim. av sezonu yakındır. gevşemeyi, rahat olmayı düşünelim. Hepinizi seviyorum. RASTGELE.
Bul
Konu benim açımdan kapanmıştır.

Gündemi meşgul ettiğim için özür dilerim.

Saygılar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  7 - 10 - Ağustos - 2008 FUAR ilerya 9 2,106 25-07-2008, 13:29
Son Yorum: bucalıfikret
  medex 2008 fuarı LeVrEkCi 4 1,874 21-01-2008, 08:44
Son Yorum: H.A.R.U.N
  2008 yılında tekneniz için yapılması gerekenler yalova tatar 3 1,617 19-12-2007, 15:41
Son Yorum: yalova tatar
  20/07/2007 akşamı tarabyadayız LeVrEkCi 104 11,136 21-07-2007, 14:45
Son Yorum: yıldırıms74

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi