Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
memleketim bartın,amasra inkumu görüntüleri
Ozan bizlere memleketini gezdirdiğin için teşekkürler. Harika cennet gibi yerler doğrusu.
Bul
Mehmet Börek yazdı: paylaşım için sağol çok güzel olmuş hele ilk başta ben olduğum için teşekkür ederimGulumse 25 kiloluğu denizde beni bekliyo flört ediyoz musait posizyonu vermedi vurcam onu kalbinden
Mehmet Bey, aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim..
Bul
Mehmet Börek yazdı: paylaşım için sağol çok güzel olmuş hele ilk başta ben olduğum için teşekkür ederimGulumse 25 kiloluğu denizde beni bekliyo flört ediyoz musait posizyonu vermedi vurcam onu kalbinden

aramıza hoş geldin .
Bul

rica ederim mehmet abi...bekliyoruz senden o balığı..Allah nefesine kuvvet versin...saygılar..rastgele...
Seerf
Bul
Ozan muhteşem bi yermiş oralar. Hayran kaldım. Inan şimdi orada olmak istedim. O tarafları zaten çok merak ediyordum, resimleri görünce daha da kötü oldu Smile
Bul
Sevgili Ozan Amasra zaten ülkemizin cennet köşelerinden biri.Televizyonda ne zaman orayla ilgili bir program görsem sonuna kadar izliyorum.Eşim de Karadeniz'li olmasına rağmen bir türlü gitmek nasip olmadı Amasra'ya.Ama bir gün mutlaka gitmek istiyorum Affet.Bir de İnşallah devletimiz enerji politakalarında Amasra'nın rüzgarını unutmaz.Temiz enerji için birebir birkaç yerden biri orası.Çanakkale ile bu anlamda çok benziyor.Fotoğraflar için çok teşekkür ederiz Alkis.En azından Amasra'yı beynime bir de sen kazımış oldun.Saygılar Gulumse
Bul
çok güzel bir yer buraya daha sonraki yıllar ben gitmeyi düşünüyordum bu güzel görüntülerden sonra çok kısa zamaniçinde gideceğim herhalde
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
helal olsn süperler
Bul
Çok güzel yerlermiş.Fotoğraflar süper, paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bul
resimler harika paylaşım için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalık derelerimizin kış görüntüleri aygroup 57 7,228 08-03-2009, 01:22
Son Yorum: aygroup
  amasra dan güzellikler efese 17 3,924 16-12-2008, 18:53
Son Yorum: alperburdur
  Yunusun Doğum Görüntüleri << Video >> alien13 6 1,792 23-11-2007, 02:43
Son Yorum: SinekOltasi
  KIZILIRMAK UYDU GÖRÜNTÜLERİ SerenaY66 11 3,025 21-03-2007, 10:24
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: