Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burdurumuz'un meşhur ceviz ezmesi
ya dükkanın resmi çok güzelde birde ezmenin resimleri koysaydında iştahımız kabarsaydı.
Bul
orhanekmekci yazdı:Sonunda eniştenle tanıştım Alper.Enişden çeviz ezmesinle beraber badem ezmesi,ayrıca damla sakızlısınında imalatını yapıyor albenili ambalajları içinde gerçekten lezzet bombalarıBoborasgele
abi afiyet olsun aynen dediğin gibi çeşitli badem ezmeleri yapıyor enişte beğendiğine sevindim abi
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
fotokopici yazdı:ya dükkanın resmi çok güzelde birde ezmenin resimleri koysaydında iştahımız kabarsaydı.
abi tabii ki hemen...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fotokopici yazdı:ya dükkanın resmi çok güzelde birde ezmenin resimleri koysaydında iştahımız kabarsaydı.
Buyur Erol kardeşim ortada olanlar badem ezmesi.Afiyet olsunBoboSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
alperburdur yazdı:bi afiyet olsun aynen dediğin gibi çeşitli badem ezmeleri yapıyor enişte beğendiğine sevindim abi
Fotoyu yüklerken baktım yoksun,bu ne hız böyleSiyirdimGercekten çok lezzetli ellerinize emeğinize sağlıkAlkisSeerfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Alper bizim burada padem ezmesi var..ben sahsen bizim burada ceviz gormedim...ama ne kadar lezzetli olabilecegini tahmin ediyorum..tabii tatmadan bilemem...sizlere hayirli islerGulumse
abi bu burdura has bir tatlıdır oralarda yoktur ama ihraç edersek nasip belki bir gün rastlarsın oralardaGulumse
Bul
89
orhanekmekci yazdı:Fotoyu yüklerken baktım yoksun,bu ne hız böyleSiyirdimGercekten çok lezzetli ellerinize emeğinize sağlıkAlkisSeerfrasgele.
sağol orhan abi afiyetler olsun
Bul
abi iştahın kabardı mı?Siyirdim
Bul
Alper ...
Allah seni bildiği gibi yapsın...Bu gece nasıl uyuruz...HappyBöyle şeyler yapmayın ...

Bunlardan getirmenin bir yolunu söylesen iyi olacak...Koli falan yani...

Selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Alper ...
Allah seni bildiği gibi yapsın...Bu gece nasıl uyuruz...HappyBöyle şeyler yapmayın ...

Bunlardan getirmenin bir yolunu söylesen iyi olacak...Koli falan yani...

Selamlar..
uyusan da rüyana girer abiHappySiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi