30-12-2008, 18:33
birol tebrikler harika av olmuşda soğuk üzmedimi.rast gelsin.
Boğaziçi'nin Buzz Gibi Çinekopları-17
|
30-12-2008, 18:33
birol tebrikler harika av olmuşda soğuk üzmedimi.rast gelsin.
30-12-2008, 18:42
fotokopici yazdı:birol tebrikler harika av olmuşda soğuk üzmedimi.rast gelsin. Teşekkürler Erol Bey. Rüzgar yoktu. Bayağı da kalın giyinmiştim. o yüzden hissetmedim pek soğuğu. Sıcak çay ve balık da üşümeme fırsat vermedi.
30-12-2008, 19:02
maşallah birol tebrik ederim, güzel av olmuş
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi) Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın; Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
30-12-2008, 19:06
balikoltasi yazdı:Teşekkürler Ozan. 2 gündür köprüde güzel balık haberleri geliyordu bende o yüzden gittim. Sen de yoktu diyorsun ilginç..Belkide sen geçtikten sonra başlamıştır. Gerçi ben gittiğimdede kovalarda pek balık yoktu. Millet çapariyle ve yemliyle istavrite uğraşıyor. Çinekopu deneyen çok az. Onlarında takımları ve yemleri kötü. Balığın yerini bilmiyorlar. Dİbe indirip bekliyorlar. Bu balık sanıyorumki en az 1 hafta daha kalır haliçte. İmkan bulursan kaçırma derim.birol olabilir sonra yapmıştır ben saat 2 buçuk gibi geçtim çok az kişi vardı karaköye yakın yoğundu..perşembe günü gidicem öğlene doğru..belki yapar balıkta zevk yaparız.. ![]()
30-12-2008, 19:09
BALIK and OZAN yazdı:birol olabilir sonra yapmıştır ben saat 2 buçuk gibi geçtim çok az kişi vardı karaköye yakın yoğundu..perşembe günü gidicem öğlene doğru..belki yapar balıkta zevk yaparız.. Bugünde çok iyi yapıyormuş laf aramızda..
30-12-2008, 19:13
kardeşim gel perşeme boğalım şu balığı adamı acayip gaza getiriyosun laf aramızda...
![]()
30-12-2008, 19:17
BALIK and OZAN yazdı:kardeşim gel perşeme boğalım şu balığı adamı acayip gaza getiriyosun laf aramızda... Bugün bende fena gaza geldim ama dünkülerin yenmesi gerekiyor önce. o yüzden gidemedim ![]() Perşembe çok kalabalık olur diye korkuyorum Ozan. Tatil ya eğer güzel yer bulunmazsa tadı kaçar. Cuma düşünüyorum ama hava da yağışlı görünüyor.
30-12-2008, 19:26
harslan1978 yazdı:maşallah birol tebrik ederim, güzel av olmuş Teşekkürler Hakan..
31-12-2008, 00:22
Birol valla maşallahın var bravo sana bu kış soğunda balığa gidiyorsun
![]() ![]() ![]()
31-12-2008, 00:52
mariner8 yazdı:Birol valla maşallahın var bravo sana bu kış soğunda balığa gidiyorsun Arada gitmek gerek Ahmet Bey böyle havadada ![]() Şuan havalar soğuduğu için boğazdaki son balıklarda haliçe girdi.Derin olduğundan güzel av veriyor. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|