Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Av Kanalı:İBERALLA TV
arkadaşaş lar çanak çapına lnb gücüne vede bölgeye göre değişebilir. bende motorlu çanak olmasına rağ men hot. üzerinden seyredebiliyorum. cihazınızın. ayarları ile ilgili de olabilir
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
tatar35 yazdı:abi gelip halledeyim diyeceğim ama mesafemiz var artık kusura bakma76
Erdal,bu iş bizi aştığı belli bilgiler için teşekkürler.Özelden cep telefen nosunu verirsen takıldığım bazı konulardan sorularım olacak.Alkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
paylaşım için çok teşekkürler erdal abi Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:erdal paylaşım için teşekkürler birazdan bakarım.Alkis
Fiko hiç sesin çıkmadığına göre seyrediyon herhalBobo
Bornova - izmir
Bul
erdal teşekkürler.ben evde kablo tv kullanıyorum.evde 4 tane tv var.hepsine parelel çektim.ve uydudan tek farkı her yerde istediğin kanalı seyredebiliyorsun.ama kabloda av tv falan olmadığı için sırf bu uydu işine girecem galiba.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
orhanekmekci yazdı:Erdal,bu iş bizi aştığı belli bilgiler için teşekkürler.Özelden cep telefen nosunu verirsen takıldığım bazı konulardan sorularım olacak.Alkisrasgele.
abi elimden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım merak etme özelden tel yolluyorum şifreli kanallarda cihazın markasına görede yardımım dokuna bilir.nasıl olsa yakınız abi atlar gelirimde kafanı yorma hertürlü hallederiz.Wink
Bul
mudanya yazdı:arkadaşaş lar çanak çapına lnb gücüne vede bölgeye göre değişebilir. bende motorlu çanak olmasına rağ men hot. üzerinden seyredebiliyorum. cihazınızın. ayarları ile ilgili de olabilir

daha öncede belirtiğim gibi çanak boyu çok önemli biz evlerimizde 90 veya 120 kullanıyoruz bunu üzerindeki antenlerde hiç bir problem olmaz benim 120 lik çanakta dediğim gibi 1 sm sağ tarafa döndürdüğünde yayın geldi.senin çanak allaha emanet o zaman hocam oldukça büyük galiba motorda var mis valla.
Bul
SerenaY66 yazdı:erdal teşekkürler.ben evde kablo tv kullanıyorum.evde 4 tane tv var.hepsine parelel çektim.ve uydudan tek farkı her yerde istediğin kanalı seyredebiliyorsun.ama kabloda av tv falan olmadığı için sırf bu uydu işine girecem galiba.

üstat ben kabloluda kullandım açıkcası hoşlanmıyorum yayın kalitesi olarak o kadar fark varki anlatamam hem görüntü hemde ses farkı var tabi birde kanl olarak seçme şansın çok fazla her zevk uygun kanal bulunuyor.birde eskiden çok pahalıydı cihazlar şimdi öğle değil cinliler sağ olsun herşeyin çakmasını yapıyorlar 1500 tl lik cihazn aynısını yapmışlar hemde 250 tl ye evde birde net varsa açmadığı kanal paket yok gibi bizimkinlerde dahil.ama dört tane ağır gelir tabi.
Bul
tatar35 yazdı:abi elimden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım merak etme özelden tel yolluyorum şifreli kanallarda cihazın markasına görede yardımım dokuna bilir.nasıl olsa yakınız abi atlar gelirimde kafanı yorma hertürlü hallederiz.Wink
Teşekkür ederim ErdalAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
tatar35 yazdı:abi gelip halledeyim diyeceğim ama mesafemiz var artık kusura bakma76

Erdal ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim sağolasın yakın olsak gelmeyeceğinden hiç şüphem yok yine çok teşekkürler..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmarada yeni tehlike LeVrEkCi 15 3,173 27-02-2011, 23:30
Son Yorum: yycolak
  barış'ın yeni oyuncağı. bucalıfikret 19 3,306 21-08-2009, 18:57
Son Yorum: yycolak
  Kabus gibi yeni haftanın hava raporu H.A.R.U.N 15 3,356 25-03-2008, 00:30
Son Yorum: ilerya
  yeni yılınız kutlu olsun ishak BALLICA 33 5,283 31-12-2007, 23:18
Son Yorum: serpmeci
  Denizde yaşayan 700 yeni canlı türü bulundu MaVrUşGiL 5 1,944 11-12-2007, 10:05
Son Yorum: LeVrEkCi
  Gap'ın Yenı Altın Bılezıgı: Balıkcılık LeVrEkCi 5 1,632 06-07-2007, 11:55
Son Yorum: yalova tatar
  500 yeni canlı türü LeVrEkCi 5 2,103 25-04-2007, 08:53
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi