Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
küçükbahce-mordoğan
bucalı yazdı:ne geldi aklıma ŞükrüSmile adamın kamışı soba borusu gibi..ama bi atıyor üzerindeki 10 metre misina bitiyor..bide demez mi misina bitti.

aslında mustafa adı ben sukru dıyom onaSmile vay bee dıyo mısınayı bıtırdım cok uzaga gıttı Hehe
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Lakerda yazdı:Çok nefis kareler gerçekten.Paylaşım için teşekkürler Orhan kaptan..
Ben teşekkür Mehmet bey,Karaburunun doğal güzellikleriyle beraber balık çıkan meralarıda çok iyidirSeerf
Bornova - izmir
Bul
eline emeğine yüreğine sağlık gözümüz gönlümüz bayram etti yine teşekkürler orhan abi...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Sizlerede İnşallah birgün buralarda balık tutmak nasip olur AlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Sayende küçükbahçe-mordoğan tatili yaptık ellerine sağlık babacım..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalı yazdı:ben hiç otelin kapısında güvenlik görmedim Orhan babaSmile
Adamlar akıllı,dışarda ne işleri varSiyirdimBoboSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalı yazdı:ben hiç otelin kapısında güvenlik görmedim Orhan babaSmile

göremezdin çünkü uyuyordunSiyirdim
Bul
resimler için teşekkürler baba Alkisharika yerler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tesekkurler Orhan abi cok guzel fotolar cekmissin sayende izmirin gormedigimiz yerlerini gorduk.Alkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Sizlerede İnşallah birgün buralarda balık tutmak nasip olur AlkisSeerf
Orhan kaptan eline sağlık Alkis oraların tadına doyum olmuyor agustos 2007 yılında karaburunda oniki gün kaldım hatta orada gemi yolu dedikleri bölgede 120m derinlikte mercan avı yaptım , inşallah bu yaz yine oralara gelirim 76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi