27-01-2009, 17:46
ya ortada kaldık iyimi acaba hangi tarafa yelkenler fora yapsam gerçi koçtaş yaramaz yinede bir bakacağız o günkü şartlara son dakika golü olurda ne tarafa onu şimdilik bende bilmiyorum

06-FB-58
26 Nisan Pazar İzmir Organizasyonu
|
27-01-2009, 17:46
ya ortada kaldık iyimi acaba hangi tarafa yelkenler fora yapsam gerçi koçtaş yaramaz yinede bir bakacağız o günkü şartlara son dakika golü olurda ne tarafa onu şimdilik bende bilmiyorum
![]() ![]() 06-FB-58
27-01-2009, 17:57
orhanekmekci yazdı:Desene bu akşamda erken yatacan bu aksam onlar erken yatacak abı ![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
27-01-2009, 18:07
fevzi levrek vakasına dönmesin sakın
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
27-01-2009, 18:11
ist ve izmir hayırlısı olsun aynı güne gelmesi iyi olmuş
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
27-01-2009, 18:12
murat ben şimdiden tekneyi ayarlayın derim belli olsun bakarsın ogün işi çıkabilir.
kaptandan iç olmasa o tahriye söz almak iyidir.
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
27-01-2009, 18:13
fikret abi sezon olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum ama en az bir ay kala ayarlamayı yapıcaz
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
27-01-2009, 18:15
blue_zaire yazdı:bu aksam onlar erken yatacak abı fevzi unutma deplasmana gidiyoruz ev sağibisin bildiğin başka oyun varsa onu oynayalım. ![]() merak etme ben seni erken yatırırım ![]()
27-01-2009, 18:17
fish or die yazdı:fikret abi sezon olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum ama en az bir ay kala ayarlamayı yapıcaz tamam muratım anlaşıldı mesele yok. ![]()
27-01-2009, 18:35
Kamil ILIPINAR yazdı:ya ortada kaldık iyimi acaba hangi tarafa yelkenler fora yapsam gerçi koçtaş yaramaz yinede bir bakacağız o günkü şartlara son dakika golü olurda ne tarafa onu şimdilik bende bilmiyorumİzmiri düşün derim Kamil,yosuncu emmi olmaktansa kupacı Kamil fena değil ![]() ![]()
Bornova - izmir
27-01-2009, 18:45
kamil abi gopez ısparoz garanti izmirde boş yok
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|