10-02-2009, 09:49
tebrıkler nıhat abı afıyet olsun

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
KemalİZM'İR !
boğaziçinin çaylağı 3
|
10-02-2009, 09:49
tebrıkler nıhat abı afıyet olsun
![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
10-02-2009, 10:34
bravo nıhat ellerınden her sey gelıyor maasallah elıne sağlık balıklarda harıka gozukuyor
![]()
10-02-2009, 10:44
Nihat sen bu kıyı işini bayağı bi ilerlettin artık sana kıyı diploması verilmesi lazım diyorum..
![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
10-02-2009, 11:35
nihatçım tebrikler...güzel av yapmışsınız bereketli olsun..çıtır çıtır ne güzeldir şimdi o istarvitler afiyet bal şeker olsun...
![]() ![]() ![]()
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
10-02-2009, 11:36
Nihat abi boğaz bu sene balığa doyuracak, öyle görünüyor.
Balıklar çok güzel, salata çok güzel, yemesi çok güzel. Afiyet şeker olsun ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
10-02-2009, 15:08
ellerine kollarına sağlık nihat; salatada konuşuyor afiyet şeker olsun
![]() ![]() ![]() kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ 16/03/1969 İzmir Hatay 0 rh +
10-02-2009, 15:17
fish or die yazdı:nihat abi seri çoğalacak gibi maşallah bereketli ve afiyet olsuneyvallah murat inşallah ![]() bucalı yazdı:aha aha bi tane daha rapor tebrikler abi hiç boşun yok vallaaklım sahilde ben burada barış anca bu kadar oluyor ![]() rusan yazdı:Maşallah Nihat abi çok güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsun. Muhabbet konusunda bizim de başımıza çok geliyor. Hiç tanımadığımız insanlarla kaynaşmak güzel oluyor ve bir tek balıkçılıkta olduğunu düşünüyorum. Bir keresinde de çatalcada balıktaydık hiç tanımadığımız insanlar saolsun bizleri evlerimize kadar arabayla getirmişlerdi.her balığa gittigimde bir iki kişi ile muhabbet oluyor kart bastıracagım bizim sitenin adresi yazacak yada tshirt şapka falan ![]()
10-02-2009, 15:20
yalova tatar yazdı:nihat bereketli olsun dediğn gibi balıkçılıkta muhabbet bitmez nasıl tanerin uğurlama org adam ben sizi tanıyom demiştiyaww ben 7 yaşından beri tavla oynarım ve iyi oynadıgımı düşünüyorum ama babam beni iyi çözmüş ilk 5 te hızlı oynadık hemen yavaşladı düşünmeye başladı sonra tuttugum taşı daha yerinden kaldırmadıgım halde oynayacaksın demeye başladı sonra kaçak oyun oynamaya başladı taşları hemen kaçırmaya başladı bende kız gibi oynuyorsun dedim ucunda 70 lik olunca her türlü oynarım diyor ![]() murkican yazdı:Ah! şimdi İstanbul'da olmak varmış be anasını satayım.Tebrikler, tebrikler, tebriklergel birgün istavrite takılalım bu ara çok bol ![]() blue_zaire yazdı:tebrıkler nıhat abı afıyet olsunteşekkürler fevzi ![]()
10-02-2009, 15:36
harun,ahmet abi,kaya abi,serkan ertürk teşekkürler arkadaşlar
![]()
10-02-2009, 16:58
gel birgün istavrite takılalım bu ara çok bol
Ah be amcaoğlu içim eriyor merak etme. 9 Marttan itibaren 3 hafta İstanbul'da kursum var. akşamları, hafta sonları ne yaparım bilemiyorum. Bir gün sürpriz yaparım sana diye düşünmüştüm ama söylemeden edemedim.. Geliyorum İstanbul. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|