Yorumları: 1,081
Konuları: 43
mudanya yazdı:güzel bir çalışma. inşallah yaygınlaşır.biz Mudanya balıkçılar derdeği olarak 30 adet hurda arabayı bu amaçla ileşkendeirmek vede trol ile mücadele amaçlı denize bırakmak üzere satın almaya karar verdik.
fakat hurda arabada bir sorun var boyalarının yapacağı çevre tahribatı ve kuvvetli dalgada kıyıya atma gibi problemleri olabiliyor biz betondan dökülmüş resifler olarak düşünüyoruz üniversitenin vereceği karar doğrultusunda olacak
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
HIDIR yazdı:fakat hurda arabada bir sorun var boyalarının yapacağı çevre tahribatı ve kuvvetli dalgada kıyıya atma gibi problemleri olabiliyor biz betondan dökülmüş resifler olarak düşünüyoruz üniversitenin vereceği karar doğrultusunda olacak
Çok akıllıca düşünülmüş bir proje.Trole karşı etkili olacağını sanıyorum. Çalışmalarınız için sizleri kutluyorum arkadaşlar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hıdır forum olarak uzaktan yardımımız olabilecekse elimizden geleni herzaman yaparız,tam desteğimiz her zaman olacaktır.teşekkürler.
LeVrEkCi yazdı:hıdır forum olarak uzaktan yardımımız olabilecekse elimizden geleni herzaman yaparız,tam desteğimiz her zaman olacaktır.teşekkürler.
şu an destek seminere katılım olabilir ama sonuçları konuşulanları burada sizlerlede paylaşacağım
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 449
Konuları: 38
keşke herkes sizingibi düşünse ne iyi olurduya bizim burada aynı sorun var ama balıkçılar birleşemiyorki
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hıdır doktorda pankartımız var onuda alın ben işte olacağım fakat benim çocuklar gelecekler söyledim.dernektende arkadaşlar gelcek
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
turankoylu yazdı:keşke herkes sizingibi düşünse ne iyi olurduya bizim burada aynı sorun var ama balıkçılar birleşemiyorki
başkan şizin orda gerek yok zaten her taraf kayalık bizim çinekop tuttuğumuz yere ağ atbiliyolarmı sanki yoook ha bi koy un içinde taşlığın etrafına seriyolar o kadarda olsun taşmı yesin adamlar zaten sizin ordakiler bayaağı bi bilinçli avcılık yapıyolar gördüğüm ve konuştuğum kadarıyla
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 795
Konuları: 8
harika bir konu bende katılırım sanırım konferansa
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Krizoberill yazdı:harika bir konu bende katılırım sanırım konferansa
katılım çokluğu işin ciddiyetini artıracak belediye ilişki açısından sonuçlar iyi gidiyor
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 21
Konuları: 1
Arkadaşım bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Daha önce bu konuyu başka bir yerde açmıştım,
Konuya ilaveten konudan bir kısım alıntı yaptım.Sağolasın.