Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
halil ibrahim sofrası
çok güzel bir paylaşım
Bul
gobekbalığı yazdı:uğurum çok güzel bir konu açmışsın sanırım bilmeyen epey dostlarımız sayende öğrenmiş oldu paylaşım için çok teşekkür ederim süpersinAlkis
saolasın muharrem abimSeerf
Bul
adem77 yazdı:çok güzel bir paylaşım
saol adem abiSeerfWinkAffet
Bul
uğur bu hikayeyi öğretmenlerine de anlattın mı?AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:uğur bu hikayeyi öğretmenlerine de anlattın mı?AlkisAlkisAlkis
bu hikayeyi bulduğumda din kültürü ödevimi araştırıyodum ve hocamada gösterdim çok beğendiler hatta din kültürü sınıfına tablo yaptırıp asacaktı hocamızSeerfBoboBoboBobo
tabi notuda kaptıkBoboBoboBobo
Bul
Uğur kardeşim Halil İbrahim bereketi hiç birimizin üzerinden eksik olmasın..Affet
Paylaşım için teşekkürler...AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ugur paylaşım için teşekkürler .ALLAH herkesin evine ocagına halil ibrahim bereketi versinAlkisAlkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Uğur kardeşim Halil İbrahim bereketi hiç birimizin üzerinden eksik olmasın..Affet
Paylaşım için teşekkürler...AlkisAlkis
amin ahmet abimSeerf
Bul
izmirli erdal yazdı:ugur paylaşım için teşekkürler .ALLAH herkesin evine ocagına halil ibrahim bereketi versinAlkisAlkis
amin erdal abimSeerfWink
Bul
balıkcı uğur yazdı:bu hikayeyi bulduğumda din kültürü ödevimi araştırıyodum ve hocamada gösterdim çok beğendiler hatta din kültürü sınıfına tablo yaptırıp asacaktı hocamızSeerfBoboBoboBobo
tabi notuda kaptıkBoboBoboBobo

helal sanaAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi