Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
melanur rapalaları
iyi günlerde kullanhocam sende faruk abi burdaki strikeproların kancaları metalik renk kancaları değiştirdinmi hocam?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Kancaların siyahı mı iyi, metalik olanı mı?
Bul
hakan hayırlı olsun bereketli avlarda kullanınAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ufuktan26 yazdı:Kancaların siyahı mı iyi, metalik olanı mı?

onu bilmem ama her aldığın rapalanın kancalarını bir numara büyüğü ile değiştirirsen daha iyi oluyor hocamWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Bence Bazı Rapalaların İğneleri Değiştiği Zaman Denge Bozuklugu Olabiliyor Zaten Tasarlandığı Zaman Herşey Göz Önüne Getirilmiş Ayarlanmış İğne Rengide. Tabiki Önemli olan Keskinlik Ve Hangi Avcı Balıkta kullanılacağı Eğer Palamutta Kullanılcak ise İğne Büyüye Bilir Ama Melenur Ve Eşşek İstavritte Gerek Olmadığını Düşünüyorum Küçük İğne Melenuru Düşürmez Rastgelsin
Bul
FuRkAn * yazdı:Bence Bazı Rapalaların İğneleri Değiştiği Zaman Denge Bozuklugu Olabiliyor Zaten Tasarlandığı Zaman Herşey Göz Önüne Getirilmiş Ayarlanmış İğne Rengide. Tabiki Önemli olan Keskinlik Ve Hangi Avcı Balıkta kullanılacağı Eğer Palamutta Kullanılcak ise İğne Büyüye Bilir Ama Melenur Ve Eşşek İstavritte Gerek Olmadığını Düşünüyorum Küçük İğne Melenuru Düşürmez Rastgelsin

Paylaşım için teşekkürler FurkanAlkis
Bul
ufuktan26 yazdı:Haa tamam o zaman İyi yapmışsın.Cephaneyi tamamlıyorsun artık.Gulumse
Raporlar gelir artıkSeerf
Abi bu rapala alma olayi hastalik...bir suru var,herkezde oldugu gibi..biraz degisik goreyim..hemen aliyorumSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi bu rapala alma olayi hastalik...bir suru var,herkezde oldugu gibi..biraz degisik goreyim..hemen aliyorumSiyirdim

Abi Ne Diyosun ya Delilik rüyama Giriyo rapalalar. Balık Yakaladığım Zamanda Acaba Başla Rengide Yermiydi Diyorum Yedirdim mi bide Çok Mutlu oluyorum Araştırarak Alınmalı Yoksa Başa Çıkılmaz.
Bul
Bende de durum farklı değil aslında.5-6 tane daha var aklımda.Dükkana girdimmi boş çıkmıyorum.Hep aynıyız galibaSiyirdim
Bul
bendede dolu çin işi olanlardan çokta kullandığım yok ama beğenince alıp çıkıyoruz işte ne yapalımSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalamar Rapalaları... ALTAYLI 16/1/12 ALTAYLI 33 5,406 18-01-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü: