Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evropean Baraccuda avi
faruk abi seni tutana aşkolsun maşallahın var boş yok artık Seerf hiçbişey olmasa balık kraker imdada yetişir Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bereketli olsun Faruk reis Alkis
Barakuda'ların fotosunu çekmedinmi ben mi göremiyorum..
Çeşitler artmış,sezon bereketli geçecek gibi,bu gidişle kraker dolapta küflenir umarım..[Resim: icon7.gif]
(Kraker olayı birzamanlar Nihat ve Gürhan arasında geçen hoş esprili bir olaydı.)
Bul
fish or die yazdı:faruk abi seni tutana aşkolsun maşallahın var boş yok artık Seerf hiçbişey olmasa balık kraker imdada yetişir Bobo
saolasin Murat...eeee!!!cok bos geldik,sor bak Yalcin`(yyolacak)az daha tavuk cifyligi aciyorduk...hele mayis ciksin,hafta sonlari bayram var kismetse...kraker olayi..tehlike aninda cami kiriniz misaliSiyirdim
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Faruk reis Alkis
Barakuda'ların fotosunu çekmedinmi ben mi göremiyorum..
Çeşitler artmış,sezon bereketli geçecek gibi,bu gidişle kraker dolapta küflenir umarım..[Resim: icon7.gif]
(Kraker olayı birzamanlar Nihat ve Gürhan arasında geçen hoş esprili bir olaydı.)
abi iki tane var bizim su meshur baraccuda dan..fakat fotolarda asagida kalmis diger baliklarin altinda...
krakerin bir hikayesi oldugunu biraz farkettim..ama olsun ,guzel bir cozum,sagolasin
Bul
Faruk abi bereketli olsun. Her ne kadar av olarak sizi cok tatmin etmese de hoş rapor olmuş. En azından bana eskiye dair hoş sohbetlerimizi hatırlattınız, teşekkür ederim. Smile

Balıksız avlarda krakere talim ederdim ben de Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
faruk abi paylaşım için teşekkürler.son resme abayldımAlkis76
Bul
GURHAN yazdı:Faruk abi bereketli olsun. Her ne kadar av olarak sizi cok tatmin etmese de hoş rapor olmuş. En azından bana eskiye dair hoş sohbetlerimizi hatırlattınız, teşekkür ederim. Smile

Balıksız avlarda krakere talim ederdim ben de Smile
sagol Gurhan tesekkur ederim,krakerin tarihcesini az bucuk algiladimSiyirdimbenide sizin listeye (krakerciler grubuna)kaydedin
tatar35 yazdı:faruk abi paylaşım için teşekkürler.son resme abayldımAlkis76
tesekkurler Erdal....son foto Mehmet abi(lakerda)nin tavsiyesi ile
Bul
faruka bi çok güzel bir av geçirmişsiniz son resimde çok süper çokda severim o kırakeri BoboBobo
afiyet olsun abimSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:faruka bi çok güzel bir av geçirmişsiniz son resimde çok süper çokda severim o kırakeri BoboBobo
afiyet olsun abimSeerf
tesekkurler Ugur....
ne yapiyorsun,nerelerdesin sen?
sinavlar mi var?
Bul
Faruk abi, güzel av olmuş Alkis en azından boş dönmemişsin. Biz kıyıcıların bu kadar balığı bile bulamadığı çok oluyor.

İçimden bir ses bir gün öyle bir patlatacaksınki livarın yetmeyecekSeerf o balık krakerin yanına bir kaç tanede çuval koy.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, güzel av olmuş Alkis en azından boş dönmemişsin. Biz kıyıcıların bu kadar balığı bile bulamadığı çok oluyor.

İçimden bir ses bir gün öyle bir patlatacaksınki livarın yetmeyecekSeerf o balık krakerin yanına bir kaç tanede çuval koy.
sagol Serkan tesekkur ederim
insallah bir gun bir patlama olur..ben dedigin gibi cuvali hazirda tutayimSiyirdim..fakat krakerin yeri ayri...kahvenin yaninda guzel gidiyorSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi