Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihayet balıktayım
orhanekmekci yazdı:Dün İzmirden gelen arkadaşa sülünez getirdimGulumseavdada taze sülünez kullandım.
AlkisAlkisAlkis
okey o zaman
naxos 5 yazdı:abi faruk abim mamun ayarladı, bu hafta sonuna... bir kutu da size gönderir artık.
he he he Siyirdim
sen kendine bak..
Ahmet abi (cadiko)mamun cikarmaz ise...durumlar kotu
ben bu gun Serkana sordum,sizede ismarlayali mi,diye..selanikten
biz Ahmet abiden alacagiz dedi..caya cok su geldiyse
simdi diyeceksin seninkiler garatimi..o da baska konuSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Çok iyi olur Hakan,dün arkadaşıma mamun ısmarlamışdım fakat bulamamış sülüneze razı oldumGulumse
seve-seve gonderirim abi
yeterki bulalimSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:seve-seve gonderirim abi
yeterki bulalimSeerf
Göndereceğinden hiç kuşkum yok,teşekkür ederim FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan Abim kısa sürede çok güzel av yapmışsın Alkis Balıklar da güzel , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
fish or die yazdı:orhan abi uğraşlarının meyvesini almışsın taze taze tavalıklar çıkmış bereketli ve afiyet olsun AlkisSeerf
Teşekkür ederim MuratSeerf

tatar35 yazdı:orhan abi tebrikler baya meşaketli geçmiş avın fakat sonucu gayet güzel olmuşa benziyor.76
Bereket versin Erdal,teşekkür ederimSeerf

naxos 5 yazdı:abi, maceralı bir av günü olmuş ama sonuç yine güzel olmuş. tebrikler. ben de hasret kaldım denize. bakalım bu hafta sonu meteo.gr havayı güzel gösteriyor. kısmet.
Hafta sonu sizin oralarda balığa uygun görünüyor,sizlere bol şanslar dilerim HakanAlkis
Bornova - izmir
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:vay benim yokluğumdan yararlanıp gopezleri götürmüşsün yine Siyirdimrastgele ağam devamıgelsin Seerf
Kamil,bakıyom gözlerin kupesden başka balık görmüyoHappyHappyteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
thunderbolt yazdı:Orhan Abim kısa sürede çok güzel av yapmışsın Alkis Balıklar da güzel , afiyet olsun Seerf
Teşekkür ederim NedimSeerfdaha bolları büyükleri kasım ayında senin olsunSiyirdimAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
afiyetler olsun tavalik bunlar
Bul
Master yazdı:afiyetler olsun tavalik bunlar

Teşekkür ederim SemSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hafta sonu sizin oralarda balığa uygun görünüyor,sizlere bol şanslar dilerim HakanAlkis

abi sağ ol. serkan'la plan program hazır. bugün yemleri de ayarladık mı, iş tamam. inşallah pazartesi raporlar da hazır olur.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,834 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,360 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,824 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 6,068 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  nihayet balığa cıkabildim orhanekmekci 121 14,339 02-03-2009, 14:58