Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vay faruk abi vay
Kamil ILIPINAR yazdı:biz resimlerin devamı için yürü dedik akrabam Happy
yok abi..
baska
sonra yaslandik..
film koptuSiyirdimmakiniiiiistHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
jjjjjjjjjjjjj yaww oğlumun yaşgününü kutluyorum sonra gelecem ama faruk abi resimlerigörünce koptum burada SiyirdimHappyneyse gelecem elbet jjjjjjjjjjjjjjjSeerfGulumse
Bul
Bobo öldüm ya burada akrabam akşam akşam bu kadar ünlüsün yan, o zaman bide diğer faruğa bakacaz SiyirdimHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bana biraz müsade pasta keseğükk Smile)Seerf
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Bobo öldüm ya burada akrabam akşam akşam bu kadar ünlüsün yan, o zaman bide diğer faruğa bakacaz SiyirdimHehe
ben dedim futbolcu diye çok kırıldım
Bul
LeVrEkCi yazdı:jjjjjjjjjjjjj yaww oğlumun yaşgününü kutluyorum sonra gelecem ama faruk abi resimlerigörünce koptum burada neyse gelecem elbet jjjjjjjjjjjjjjjSeerfGulumse
RoseDudut dogum gununuz kutlu olsun...nice mutlu yillara15PartBals

.................................................
Nihat ben dedim..simdi geldiginde...ne yaptin Faruk abi sen o diger Faruk abiydi diyeceksin..sandimHappyHappy
afiyetler...mutlu dogum gunleri..tum aileye selamlar76
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
abi sen çok yaşa öpüjemmmmm Bobo
Bul
Faruk,aradan geçen o kadar zaman pek bi şeyi değiştirmemiş.Gençliğinde tutamadığını şimdi ise tuttuğunu yiyiyorsunHappySiyirdimAlkisAlkisbenide gençliğime götürdünAlkisAlkisteşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
Kopmamak eldemi yahu göbeğim çatladı..Helal olsun nasıl elde ettin o fotoları.Bundan sonra sadece LeVrEkÇi değil DeTeKtİf demek lazım sana..Alkis
Bul
akrabam o kadar ünlü değilmiş arkadaşlar iki atımlık barutu varmış oda bitti Seerf demekki diğer faruk ünlüHappyAlkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi