Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sırtıda,sırıttım
Salih Reis yazdı:Orhan abicim
bu aralar bizler çıkamıyoruz ama hiç olmazsa sen havayı iyi bulduğunda çıkta senden haberler alalım.
güzel paylaşımın için teşekkürler,Alkis

sırtı da kullandığın misina kaçlık,
eğer levrek için geziyorsan 0,30 dan kalın kullanma abi misinayı fark ediyor ve atlamıyor bilgine,

rastgele
ve mümkünse fluro karbon olsun Wink
Bul
LeVrEkCi yazdı:ve mümkünse fluro karbon olsun Wink
Bence de hatta kesinlikle. Ve rapalaya fırdöndü Nayirolamaztakmayacaksınız bu böyle biline. Tabii av yapmak istiyorsanız diğer unsurlarıda tam olarak yerine getirmelisiniz.
Bul
rapalaya ırdöndü takanmı var ercan abi?ben kaçırmışım,eğer öyleyse rapalanın hiçbir anlamı kalmazki.rapala düğümüyle bağlamak lazım ve rapalanın çalıştığından yani iyi yüzdüğünden emin olmak lazım.bazen hıza göre veya salınan mesafeye göre rapala daha iyi çalışıyor veya hiç çalışmıyor bunları zamanla tecrübeyle sabitlemek lazım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:rapalaya ırdöndü takanmı var ercan abi?ben kaçırmışım,eğer öyleyse rapalanın hiçbir anlamı kalmazki.rapala düğümüyle bağlamak lazım ve rapalanın çalıştığından yani iyi yüzdüğünden emin olmak lazım.bazen hıza göre veya salınan mesafeye göre rapala daha iyi çalışıyor veya hiç çalışmıyor bunları zamanla tecrübeyle sabitlemek lazım.

Yok yok takan olursa böyle bir hata yapılmaması için uyardım. Tabiiki avlanmak istediğimiz balığa göre süratimiz takılacak ağırlıklar her biri farklı olmalı. Yani rast gele çekilen sırtıdan verim almak çok zordur. Meranın verdiği ava göre sistem kurulacak ve dediğin gibi kazanılan tecrübe iyi av getirecektir.
Bul
orhan abi biraz geç oldu kusura bakma Seerf tavalığı almışsın yine bereketli ve afiyet olsun.Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
naxos 5 yazdı:abi, helal olsun bu soğukta balığa çıkmışsınAlkis. Faruk abi (albatros.gr) gör bak Siyirdim. öyle sıcak odada dvd seyrederek "balıkçıyım" diye geçinmek olmaz.Happy

orhan abi güzel olmuş. tebrikler....

BALIK and OZAN yazdı:abi çok güzel balıkçılık..bol çeşit..helal olsun sana..daha bollarına inşallah..saygılar..rastgele...

fish or die yazdı:orhan abi biraz geç oldu kusura bakma Seerf tavalığı almışsın yine bereketli ve afiyet olsun.Alkis

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Yok yok takan olursa böyle bir hata yapılmaması için uyardım. Tabiiki avlanmak istediğimiz balığa göre süratimiz takılacak ağırlıklar her biri farklı olmalı. Yani rast gele çekilen sırtıdan verim almak çok zordur. Meranın verdiği ava göre sistem kurulacak ve dediğin gibi kazanılan tecrübe iyi av getirecektir.

Ercan,Foca ve Karaburun için sırtıda bu aylar için hangi balık dersin.Mayıs haziran melanurun bol çıktığı aylar gibiSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi