Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Salih Reis yazdı:Orhan abicim
bu aralar bizler çıkamıyoruz ama hiç olmazsa sen havayı iyi bulduğunda çıkta senden haberler alalım.
güzel paylaşımın için teşekkürler,
sırtı da kullandığın misina kaçlık,
eğer levrek için geziyorsan 0,30 dan kalın kullanma abi misinayı fark ediyor ve atlamıyor bilgine,
rastgele
ve mümkünse fluro karbon olsun
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
LeVrEkCi yazdı:ve mümkünse fluro karbon olsun 
Bence de hatta kesinlikle. Ve rapalaya fırdöndü

takmayacaksınız bu böyle biline. Tabii av yapmak istiyorsanız diğer unsurlarıda tam olarak yerine getirmelisiniz.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rapalaya ırdöndü takanmı var ercan abi?ben kaçırmışım,eğer öyleyse rapalanın hiçbir anlamı kalmazki.rapala düğümüyle bağlamak lazım ve rapalanın çalıştığından yani iyi yüzdüğünden emin olmak lazım.bazen hıza göre veya salınan mesafeye göre rapala daha iyi çalışıyor veya hiç çalışmıyor bunları zamanla tecrübeyle sabitlemek lazım.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
LeVrEkCi yazdı:rapalaya ırdöndü takanmı var ercan abi?ben kaçırmışım,eğer öyleyse rapalanın hiçbir anlamı kalmazki.rapala düğümüyle bağlamak lazım ve rapalanın çalıştığından yani iyi yüzdüğünden emin olmak lazım.bazen hıza göre veya salınan mesafeye göre rapala daha iyi çalışıyor veya hiç çalışmıyor bunları zamanla tecrübeyle sabitlemek lazım.
Yok yok takan olursa böyle bir hata yapılmaması için uyardım. Tabiiki avlanmak istediğimiz balığa göre süratimiz takılacak ağırlıklar her biri farklı olmalı. Yani rast gele çekilen sırtıdan verim almak çok zordur. Meranın verdiği ava göre sistem kurulacak ve dediğin gibi kazanılan tecrübe iyi av getirecektir.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
orhan abi biraz geç oldu kusura bakma

tavalığı almışsın yine bereketli ve afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
ALTAYLI yazdı:Yok yok takan olursa böyle bir hata yapılmaması için uyardım. Tabiiki avlanmak istediğimiz balığa göre süratimiz takılacak ağırlıklar her biri farklı olmalı. Yani rast gele çekilen sırtıdan verim almak çok zordur. Meranın verdiği ava göre sistem kurulacak ve dediğin gibi kazanılan tecrübe iyi av getirecektir.
Ercan,Foca ve Karaburun için sırtıda bu aylar için hangi balık dersin.Mayıs haziran melanurun bol çıktığı aylar gibi
Bornova - izmir