Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2-4 nisan Antalyadaymışım
nihat abi,cumartesi bende çalışıyorum,ama akşamı sende müsait olursan görüşelim mutlaka, ama cumartesi akşam konser varmış heralde.geldiğinde programını yapta telefonlaşalım benim telefonum var sende sanırım.duruma göre buluşuruz hem muhabbet ederiz,hem olta atarız.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
yaw keşke Türkiye Tuvaletçiler Birliği diye bir oluşum olsada bizede bu tür kaçamak fırsatları doğsa Siyirdimbir tek maliye soruyor hatrımızı Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:cuma günü öğlen antalyada olacakmışız pazar öğlen ayrılacakmışız,
geceleri konserlere ayrılmış ctesi gecesi gülben ergen seyredecekmişiz Seerfdee süslenmek yokmuş nasıl olacak ki dedim müdürü bağladım bişeyler yap dedim oda saolsun hallederizzz dedi Gulumse.
belek rixos yakın olan varsa telefonlaşalım uygun bir zaman olursa tanışmak güzel olur.
program orada elime geçecekmiş programa göre cuma günü öğleden sonra hangi saatler kaçabileceğim aşagı yukarı belli olacaktır.
tel:05359633242
uçak düşmeden gider gelirsem görüşürüz arkadaşlar eğer düşersede ben size öteki taraftan email atarım artık Siyirdim
şaka maka düşerse bu yazımı okuyup okuyup amma gülersiniz HeheSeerf

Ben sana bir yol öğreteyim Nihat.Uygularsan bir şey olmaz..Uçak düşerse koltuğa sıkı sıkı tutunacaksın.HappyDüşene kadar hiç bırakmayacaksın..SiyirdimBen gülmek için uçağın düşmesini bekleyemem..Şimdiden başlayalım..Siyirdim

Allah korusun..Nihattaki espri anlayışı bir harika..Happy

Hayırlısı ile git gel..Daha çok işimiz var..Alkis
Bul
Çok güzel bir otele gidiyorsunuz Nihatcım.Kazasız belasız hayırlı yolculuklar.Antalyalıların yerinde olmak isterdim.Sizin uçak İzmirde mola verirmi acaba.Siyirdimİyi eylenceler.
Bul
her şey gönlünce olsun,hayırlısıyla gidip gel.yolun açık olsun.
yediğin içtiğin senin olsun, sen gelince gördüklerinden güzel bir rapor hazırla.
hayırlı yolculuklar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
aygroup yazdı:Ben sana bir yol öğreteyim Nihat.Uygularsan bir şey olmaz..Uçak düşerse koltuğa sıkı sıkı tutunacaksın.HappyDüşene kadar hiç bırakmayacaksın..SiyirdimBen gülmek için uçağın düşmesini bekleyemem..Şimdiden başlayalım..Siyirdim

Allah korusun..Nihattaki espri anlayışı bir harika..Happy

Hayırlısı ile git gel..Daha çok işimiz var..Alkis
ahmet abi senin tshirt benim arabanın bagajdadır poşetin üstünde ismin yazılıdır haberin olsun SiyirdimGulumse
Bul
yycolak yazdı:Çok güzel bir otele gidiyorsunuz Nihatcım.Kazasız belasız hayırlı yolculuklar.Antalyalıların yerinde olmak isterdim.Sizin uçak İzmirde mola verirmi acaba.Siyirdimİyi eylenceler.
valla yalçın abi kaptan kokoreç seviyorsa olabilir ben bi kulağına fısıldarım Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi senin tshirt benim arabanın bagajdadır poşetin üstünde ismin yazılıdır haberin olsun SiyirdimGulumse

HappyHappyHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:büyüklerim ne derse uyarım faruk abi Seerf
resim bol bol çekeceğim kısmetse ama kamış getirmiyorum bi makara misina biraz kanca ve kurşun artık kıyıdan denerim şansımı
simdi oldu...Alkis
rastgele Nihat....
unutma....orada deplasmandasin..
1 balik 2 sayilir..
1 kiloluk levrek 2 kilo yerine tutulur...
ayni deplasmanda atilan maclardaki goller gibi...
tekrar iyi tatillerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla yalçın abi kaptan kokoreç seviyorsa olabilir ben bi kulağına fısıldarım Gulumse

Her şey gönlünce olsun canım benim.Kazasız-belasız hayırlı yolculuklar.İnşalah kaptanı kandırırsın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9*10 Nisan da İstanbul dayım (Nasipse) HK-18 25 3,101 22-04-2015, 23:42
Son Yorum: bucalıfikret
  23 nisan yalova tatar 19 2,661 05-04-2013, 02:36
Son Yorum: yalova tatar
  nisan ayı yaklaşıyor LeVrEkCi 8 2,146 26-01-2007, 20:03
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi