her organizasyonda olduğu gibi balık ikinci plandaydı... harika dostlarla harika sohbetler yaptık özlem giderdik.. bundan iyisi olamazdı.. tüm arkadaşlara özellikle izmir ekibine çok teşekkür ederim. haklarını helel etsinler.fikret abi yalçın abi ve fevzi bizleri uğurladılar çok memnun kaldım.. inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz..harikasınız beyler harikasınız..manisa gurubu adem ve ismail canlarınızı sıkmayın her iş olacağına varır...
araphüso26 yazdı:her organizasyonda olduğu gibi balık ikinci plandaydı... harika dostlarla harika sohbetler yaptık özlem giderdik.. bundan iyisi olamazdı.. tüm arkadaşlara özellikle izmir ekibine çok teşekkür ederim. haklarını helel etsinler.fikret abi yalçın abi ve fevzi bizleri uğurladılar çok memnun kaldım.. inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz..harikasınız beyler harikasınız..manisa gurubu adem ve ismail canlarınızı sıkmayın her iş olacağına varır...
abi en kısa zamanda tekrar bekllıyoruz...alıstık artık..Bizde sizi ağırlamaktan cok memnun olduk ayaklarınıza saglık abilerim seviyorum sizi
araphüso26 yazdı:her organizasyonda olduğu gibi balık ikinci plandaydı... harika dostlarla harika sohbetler yaptık özlem giderdik.. bundan iyisi olamazdı.. tüm arkadaşlara özellikle izmir ekibine çok teşekkür ederim. haklarını helel etsinler.fikret abi yalçın abi ve fevzi bizleri uğurladılar çok memnun kaldım.. inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz..harikasınız beyler harikasınız..manisa gurubu adem ve ismail canlarınızı sıkmayın her iş olacağına varır...
Şekerim her zaman baş tacısınız.Ne zaman kafanıza esti biz hazırız.