Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tepsiye sığmadı
mariner8 yazdı:Tebrikler Kaptanım Alkis
Bravo çok çok güzel sinagrit yakalamışsın , anlaşılan kış aylarında sizin bölgeler daha verimli oluyor sirti bakımından , bizde aksine ilkbaharda daha verimli oluyor , bereketli ve afiyet olsun Seerf rastgele
Kış aylarında bu kadar bereketli olmuyordu,gel gelelim kış hala gelmediSnifsinfbir kaç gün soğuk yaptı onada uzun Ahmet'in geleceği tuttuSiyirdimteşekkür ederim AhmetSeerf

Salih Reis yazdı:Orhan abicim canı gönülden tebrikler Alkis

Yemlide hep aynı balıkları alıyoruz ben de senin gibi yavaş yavaş sırtıya dönüyorum.

Sevgili Nihat'ın yaptığı gibi canlı yemle denemeni de tavsiye ederim. daha büyük balıkları yakalama olasılığın daha da yükselir.

sizin oralar bunun için çok müsait, benim tavsiyem önce sinek iğne ile 5-6 tane küçüt balık yakalayıp mümkün olan en düşük hızla bunları gezdirmen.

Bu arada Bahadır'ın dediği de çok doğru sinarit balığı sarı - kırmızı balığa çok atlıyor.

Fenerli mi ne Siyirdim
Dediğin gibi yemlide gelenler belli,her seferinde mercan niyetine olta atıyorumGulumsebereket versin akşam balıksız dönmüyorum.Bu hafta sahte eksiklerimi gidermeye çalışacağım özelliklede sarı kırmızı sahtelere bakacamGulumseteşekkür ederim SalihSeerf
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Oy oyy orhan abi emektar tepsiyide aşmışsın AlkisSeerfAlkis güzel bir trofe.
Afiyet şeker olsun.
Teşekkür ederim SerkanSeerf

bucalı yazdı:işte olay budur ya..tebrikler Orhan baba süper balık.
Teşekkürler BarışSeerf
manisalıdeli yazdı:62 cm 2 kg 10 numara Alkistebrikler orhan abimAlkisbu akşama afiyetle boğarsın artık
Ağırlığı 2 850 geldiHappyteşekkür ederim FeridunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Orhan Bey tebrik ederim,çok güzel bir av olmuş.Devamı inşallah daha da güzel olur.Selam ve sevgiler.
Teşekkür ederim Burak beySeerf

hayrettin-18 yazdı:AlkisTebrikler Orhanbaba.görüntü şahane.rapor mükemmel.yalnız kızmazsan bişi soracam.
bu tepsi dediğin çay tabağına benziyo.eğer öyleyse bu balık birkarışlık bişi.metreyide uzaktan çekmişsin.benim gözlerim mi bozuk? cm yi okuyamadım.Hehe
Siyirdimlervekci gibimi yapıyosun yoksa sende.?dergiye koyup gazete diye kandırma biziSiyirdim
Valla tepsi aynı tepsiHappyminyatürü bende yokSiyirdimbu kez çakmak koymayayım dedimGulumse

hayrettin-18 yazdı:yukarda yazdıklarım şaka tabii. aman darılmayasın.Hehe
Avların bereketli yediklerin afiyet olsun.
teşekkür ederim HayriSeerf
Bornova - izmir
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:benim denizde öğreneceğim gibi sende sırtiyi öğreniyorsun be ustam ama verimlide oluyor allah için bizde turnaya sırti sizde ne gelirse tek fark bu harikasınAlkisAlkisSeerf
Denizde sırtı işi oldukca karışık yav üstemi,ortadamı dipdemi avlanacak karar ver sahte değiştirSiyirdimbununda keyfi başka oluyor.Teşekkürler KamilSeerf

Lakerda yazdı:Orhan kaptan gönülden kutlarım.Sırtı denemenin sonucu bu ise merayı tam kavradığın zaman olacakları düşünürsen artık ''tepsi'' ebatlarını da değiştirmen gerekecek..Gulumse
Rastgele..
İnşallah kaptanım,teşekkür ederimSeerf

kayit yazdı:Tebrikler,çok iyi av.
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın sinarit çok güzel eline emeğine sağlık inşaallah daha büyüğünüde çekersin saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Baba senden beklediğim balık işte buydu, bunun gibi neleri var oralarda inşallah tutmak nasip olur daha bolları ve irilerine inşallah..
Kutluyorum seni babacığım..AlkisAlkis
Hava uygun olduğu zamanlar devamı gelecek inşallah.Teşekkür ederim AhmetSeerf

bucalıfikret yazdı:orhan baba işi ilerletmişsin tebrikler eline emeğine sağlık kaçan balığın yerine güzülini almışsın rast gele.AlkisSeerfSeerf

Sırtı işine yeni yeni ısınıyorum yavHappyteşekkür ederim fikoSeerf

turna yazdı:Orhan abi ellerine koluna sağlık, şahane sinarit, tepsiye sığmadı diye hiç düşünme yarısını kes postala ben posta dan alırım.afiyet olsun.

Yolun düşerse beklerim,beraber ava çıkar tazesini götürürüzSeerfTeşekkür ederim Mehmet abiSeerf
Bornova - izmir
Bul
Maşallah maşallah Orhan abi.. Hi Eline sağlık.. resimleri görünce Hiolmamak elde değil.. Afiyet olsun..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
doktor yazdı:Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın sinarit çok güzel eline emeğine sağlık inşaallah daha büyüğünüde çekersin saygılar.Alkis76

Krizoberill yazdı:Maşallah maşallah Orhan abi.. Hi Eline sağlık.. resimleri görünce Hiolmamak elde değil.. Afiyet olsun..
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sahteyi ekledim Poyraz,eksiğim varsa tamamlarımGulumse

Abi ilgin için çok teşekkür ederim
[Resim: seabass.gif]
Bul
sayın balıkçım eline koluna sağlık valla öyle güzel güzüküyorki uzaktan hiç sorma gitsin.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi