Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bucalı yazdı:Kamil abi hem tuzlu hem tatlı takılıyon hiç boş durmuyorsun tebrikler abicim.
tatlı suda yasak dönemdeyiz levrek ve turna hariç onlarında nazlı dönemi bu aralar denizi ise ciddi anlamda özledim tekne ile açılıpda gopez yakalamayı
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Kamil ILIPINAR yazdı:tatlı suda yasak dönemdeyiz levrek ve turna hariç onlarında nazlı dönemi bu aralar denizi ise ciddi anlamda özledim tekne ile açılıpda gopez yakalamayı
buyur gel bu tarafta gopez bol abicim gopezcide çok(fiko-yalçın abi).. ama ben sana gopezi yakıştıramıyorum o dev balıklardan sonra.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Maaşallah abi sıra sıra dizmişsin bereketli olmuş.Rastgele...
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
vay yavrum vay ölecek olana bak.... çok iyi temizlik olmuş abim..afiyet olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:vay yavrum vay ölecek olana bak.... çok iyi temizlik olmuş abim..afiyet olsun
arabım valla ben sizleri düşünerek yazdım ölme işini benim açımdan no problem iyi kötü avlanıyorum ben ya siz ne avlayacaksınız

teşekkürler arabım
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kamil ILIPINAR yazdı:arabım valla ben sizleri düşünerek yazdım ölme işini benim açımdan no problem iyi kötü avlanıyorum ben ya siz ne avlayacaksınız
teşekkürler arabım
turna ve tatlısukefali inşallah haftaya bi iş çıkmazsa halledecez bizde
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Köksal yazdı:Maaşallah abi sıra sıra dizmişsin bereketli olmuş.Rastgele...
teşekkürler köksal bu ara balık işi yok galiba sesin soluğun çıkmıyorda
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Kamil ILIPINAR yazdı:teşekkürler köksal bu ara balık işi yok galiba sesin soluğun çıkmıyorda 
Abi araba yoktu 1,5 yıl arabasız kaldım.2 ay oldu yeni aldım.Bu aralarda işler yoğun geçiyor.Hanımda nöbet usulü çalıştığından cumartesi veya pazar işe gitmek zorunda kalıyor.Haliylede çocuklara bakmak zorunda kalıyorum.Nisanın çıkmasını bekliyorum.Kurtlar kocadı içimde Mayısta yamula barajına yoklama yapacağım.
Bir ara ankaraya geldim.Şubat ayı içinde malzeme aldığımız yere uğradım (eski maltepe pazarı) saat sabah 9 gibiydi.Açmamıştı dükkanı sordum saat 11 gibi açar dediler.Benimde işim vardı tekrar uğrayamadım.Araba pazarını gezdim.2 gün kaldım geri döndüm.
Memleket SİVAS/Şarkışla
köksal ankaraya gelipde bir alo diyemedinmi beraber gezerdik araba pazarını hayırlısı olsun sevindim arabayı tekrar aldığına kazasız belasız kullanman dileğiyle
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Kamil ILIPINAR yazdı:köksal ankaraya gelipde bir alo diyemedinmi beraber gezerdik araba pazarını hayırlısı olsun sevindim arabayı tekrar aldığına kazasız belasız kullanman dileğiyle 
Abi 2 günlüğüne geldim.Fırsatım olmadı.Ancak araba alacağım niyeti ile geldim.Alamadan geri döndüm.Teşekkür ederim.Şarkışlaya gelecek olursan bir alo de sana ankarada vermeyi unuttuğum hediye aldığım misinayı vereyim.
Memleket SİVAS/Şarkışla