nihatkr yazdı:Rusan bana dedilerki, tatlı su avına gidiyorsan yanında illaki tüfek bulunduracaksın. Bugün lazım olmaz ilerde lazım olur. Onun için tüfek almak lazım 250 tanede muhtelif fişek. 100 Tanesi mutlaka 7 numara 50 tane domuz diğerlerinide kuş ve tavşana pay edersin. Yanında bulunsun. Orman dağ bayır bellimi olur. 1. ŞArt illaki Turuncu şapkan olacak bunuda sakın unutma.
Ben bu sebepten aldım asıl. Ama avıda denemek lazım. Her ne kadar denizden-sudan uzaklaşmak bana uymasada denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Sonradan niye hiç denemedim demektense.
Bende biraz tereddütteydim ama artık almaya kesin karar verdim abi. şehirden pek uzaklaşamasak da dediğin gibi bugun lazım olmazsa ileride olur. Av kazalarından çok korkuyorum ve mutlaka önlem almak şart(dediğin gibi turuncu şapka vs..). kısmet olursa hem tatlı su avı hem kara avında şansımızı deneriz. artık gerisi kısmet. sazan için bu sezon herşeyi sil baştan yapıcam. eski sistemlerimi bırakıp yeni sistemlere geçicem. ayrıca olta sayımda oldukça arttıgından yayın için de artık fazlasıyla şansımı denicem. bu sezondan çok ümitliyim. artık ömür boyu unutamayacağım bir trofeyi yakalamanın zamanı geldi
rusan yazdı:Bende biraz tereddütteydim ama artık almaya kesin karar verdim abi. şehirden pek uzaklaşamasak da dediğin gibi bugun lazım olmazsa ileride olur. Av kazalarından çok korkuyorum ve mutlaka önlem almak şart(dediğin gibi turuncu şapka vs..). kısmet olursa hem tatlı su avı hem kara avında şansımızı deneriz. artık gerisi kısmet. sazan için bu sezon herşeyi sil baştan yapıcam. eski sistemlerimi bırakıp yeni sistemlere geçicem. ayrıca olta sayımda oldukça arttıgından yayın için de artık fazlasıyla şansımı denicem. bu sezondan çok ümitliyim. artık ömür boyu unutamayacağım bir trofeyi yakalamanın zamanı geldi
Daha 22 yasındasın be allah sana ne trofeler bağışlayacaktır. İnşallah en buyuklerınden tutasın. Ben tatlı suyun lüferini istiyorum TURNAaaaa
nihatkr yazdı:Daha 22 yasındasın be allah sana ne trofeler bağışlayacaktır. İnşallah en buyuklerınden tutasın. Ben tatlı suyun lüferini istiyorum TURNAaaaa
İstediğin turna olsun Nihat abi resimdeki gibi bir tane seni memnun ederse müsait oldugun ilk pazar gunu için haber bekliyorum
sa abiler ben yeniyim.. hayatta en sevdiğim şeydir balık avıı.. ama en çok yayın balığına hastayım.onun avı bi başka oluyoo.hele bide iğneyi yuttuysa...
postaci yazdı:sa abiler ben yeniyim.. hayatta en sevdiğim şeydir balık avıı.. ama en çok yayın balığına hastayım.onun avı bi başka oluyoo.hele bide iğneyi yuttuysa...
Tezcancım hoş geldin.Tatlısucu çok aramızda.iyi vakit geçireceğinden emin ol.
tatlısuda balık avlamak gerçekten çok güzeldir.Ne geleceği aşağı yukarı bellidir.Tehlikeside yoktur.Yani tanınmayan bir balık yoktur.balık zehirlimidir vs olayıda yoktur.Ne gelirse at sepete.