Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolca İsparoz
tam ortaya karışık olmuş afiyet olsun
Bul
yalova tatar yazdı:baba sırf senle lalamara gelcem mercan tutmaya gelcem habern ossun
Her zaman beklerim ErdenSeerf

LeVrEkCi yazdı:orhan abi babam martı yakalayınca özgürlüğüne karşılık 2 tüy alırdı çaparide iyi iş yapardı Siyirdim,bereketli olsun abim afiyet olsun SeerfAlkis
Çapariyi pek kullanmadığımdan martılar oldukca şanslılarHappyteşekkür ederim Nihat.

Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Orhan abicim.
Güzel avların her daim devam.Alkis
İşte gerçek balıkçı. AfiyetleSeerf
Teşekkür ederim BahadırSeerf
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Kaptan ikinci foto başkasına ait galiba seninkilere karışmış !!
(Tepsiyi göremiyorum da Smile )

Bereketli ve de afiyet olsun..Seerf
Anlaşılan gözler tepsiyi arıyorHappybir kaç av dönüşü balıkları teknede temizlemeyi denediysemde yorgunluğun üstüne birde balığın temizlenmesi zor oluyorGulumseteşekkür ederim kaptanımSeerf
Atakan_YeniFoca yazdı:AlkisAfiyet bal şeker olsun Orhan abim. Avların daim olsun.Alkis
Teşekkür ederim AtakanSeerf

BALIK and OZAN yazdı:orhan abi balıklar harika tebrikler..ne güzel bir ortamın var valla çok hoşuma gidiyor..saygılaımı sunuyorum.nice bol avlara..
Teşekürler OzanSeerf
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Babacım süpersin tavalıklar çıkmış afiyetler olsun SeerfSeerf
Seviyorum seni babacım kendine iyi bak, yengemede çok çok selemlar olsun..
a.s uzun,teşekkür ederimSeerf

turna yazdı:Orhan abi isparozların maşallahı var, biraz kılçıklı ama olsun mangalda güzel oluyor. Afiyet olsun.
Mehmet abim isparozların büyükleri hem daha az kılcıklı hem daha lezzetli oluyor.Teşekkür ederimSeerf

ufuktan26 yazdı:Orhan abi çeşit yapmışsın yine.Tebrikler Alkis Kalamarın hatırı kalmasın diye de araya sıkıştırmışsın.Siyirdim Afiyet olsunSeerf
Teşekkürler Ufuk hocamSeerf

Dr.Güner yazdı:tebrikler,marka önemli değil,önemli olan balığı parmak ucunda hissetmekAlkis
Aynen söylediğiniz gibi Güner bey,teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
cranium yazdı:Orhan abi tebrikler, maşallahın var çeşit bol. Kalamarsız fooğrafın yok Orhan abi, valla imreniyorum Alkis . O ısparozlarda ne lezzetlidir ha. Afiyet olsun.
Eşek isparozlarıda fena sayılmazlar SerkanSeerfteşekkür ederim.

araphüso26 yazdı:okoca albatros salınırmı be babacım..yolsaydın tüylerini.. balıklar bereketlenmeye başlamış afiyet olsunAlkis
Aman diyim arap,bir yerimi yaralamadan kurtardığıma şükrediyorumHappyavlar her gün daha bereketli olacak inşallah.Teşekkür ederimGulumse

samsunlu yazdı:tek kelime harika bir av çıkartmışın teşekkürler.
Teşekkür ederim Sulhi kardeşimGulumse
Bornova - izmir
Bul
yakamoz.gr yazdı:Orhan abi guzel av olmus afiyet ve bereketli olsunSeerf

efese yazdı:tam ortaya karışık olmuş afiyet olsun

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
abi afiyet olsun. keyfini yapmışsın. tebrikler.
birkaç tane de faruk abi göndersen diyorumSiyirdim. geçenlerde kendisini balıkçıdan balık alırken gördüm. SiyirdimSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Alkis Tebrikler kaptanım Alkis sirtide melanurlar şahane Alkis bakıyorum kalamar da başlamış devamını dilerim , ispariler tavada kuyruklarını kaldırdığı zaman başka balık istemem , en lezzetlide ispariler Alkis
bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
araphüso26 yazdı:okoca albatros salınırmı be babacım..yolsaydın tüylerini.. balıklar bereketlenmeye başlamış afiyet olsunAlkis

naxos 5 yazdı:abi afiyet olsun. keyfini yapmışsın. tebrikler.
birkaç tane de faruk abi göndersen diyorumSiyirdim. geçenlerde kendisini balıkçıdan balık alırken gördüm. SiyirdimSiyirdim
Birileri bunları görmemiş galiba..Siyirdim
Bul
naxos 5 yazdı:abi afiyet olsun. keyfini yapmışsın. tebrikler.
birkaç tane de faruk abi göndersen diyorumSiyirdim. geçenlerde kendisini [SIZE="4"]balıkçıdan balık alırken gördüm[/SIZE]. SiyirdimSiyirdim

Happybak bunu duymamış olayımSiyirdimteşekkürler HakanSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: