Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devasa Mercanlar
cilingoz yazdı:cahit abi nediyeyim enfes av olmuş balıklar çok güzel ayrıca orhan babayada teşekkürler paylaşım için.

Teşekkürler ediyorum sevgili Selim.Selamını ileteceğim.Sevgiler kardeşime...
Bul
Offff off süpersiniz AlkisAlkis muhteşem görüntüler içn teşekkür ederim, afiyetler olsun Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Cahit abim 2 günlük kaçamakta olsa güzel olmuş.hele bu güzelliği bizim gibi amatörler için neredeyse elzem olan balık avıyla noktalamak harika bir şey.
mercanlarınız çok güzel,ikinizinde ellerine sağlık.
birlikte nice avlarınız olması dileklerimle.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Cahit abi tebrikler, mercanların boyları hakikaten güzelmiş.
Sardalyaları fileto olarak mı kullanıyorsunuz? Özel bir işlemden geçiriyor musunuz?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Mercanların maaşallahı var bereketli olsunAlkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Cahit abi..cok guzel mercanlar..Alkistebrikler
tutmasi da yemesi de..zevklidir..Alkis
daha da bollarina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun cahit abi,
marmarada eşref abi kanala çıkıp önceden işaretlediği taşlıklarda mercan tutuyor,bunu ilk duydugumda ve resimleri gördüğümde çok şaşırmıştım ve birgün denemeliyim demiştim.şu teknolojiyi kullanmama inadımdan dolayı teş bulmam zor görünüyor ama belki eşref abiye takılıp marmarada bu mercanlardan tutabilirim.harika 2 gün geçmiş orhan babayada selamlar.rastgele AlkisGulumse
Bul
Cahit abicim çok güzel bir paylaşım ve gezi programı olmuş,

daha niceleri rastgelsin Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Gördüğüm en güzel mercanlar tatları nasıldır merak ediyorum. Hiç yemedim. Tutunlara yiyenlere afiyet olsun
Bul
cahitcim pebelerinde maşallahı var bereketli ve afiyet olsun.orhan baba yabancı gelmedi yeldeğirmeni eraflarındanmı.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi