Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 16
Konuları: 1
bucalı yazdı:Eyvallah Cem kardeşim güzel yazın için teşekkürler. Ben bucalıyım yaylacık mahallasinden şuan kozağaç tarafında ikamet ediyorum bir gün tanışalım heralde görmüşlüğümüz olabilir birbirimizi. Kızın uzun ömürlü sağlıklı olsun...Bu arada yalçın abide hızlı balıkçıdır yerken
Barış kardeşim ilgin için teşekkür ederim. Ben de senin gibi balık yakalamayı çok severim yani tabiri caiz ise tam bir balık hastasıyım. sen genelde balık avına yalnız gidiyorsun ama canın sıkıldığında ararsan sana eşlik etmek isterim gerçekten bunu canı gönülden istiyorum

Güzelbahçe olabilir veya sen ne tarafa gidersen bana uyar şu balık sevdam yüzünden bir kaç gün üst üste uykusuz kaldığımı bilirim. (İmza ayarlarımı düzenleyerekTelefonumu imzamın altına yazdım.)
Sana tekrardan rastgele forumu incelerken bu akşam için yine av yapacağını yazmışsın resimlerine sabırsızlıkla bekliyoruz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
CEM ÇELİKER İZMİR - 1975
0 533 571 01 89
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
KALAMAR yazdı:Barış kardeşim ilgin için teşekkür ederim. Ben de senin gibi balık yakalamayı çok severim yani tabiri caiz ise tam bir balık hastasıyım. sen genelde balık avına yalnız gidiyorsun ama canın sıkıldığında ararsan sana eşlik etmek isterim gerçekten bunu canı gönülden istiyorum
Güzelbahçe olabilir veya sen ne tarafa gidersen bana uyar şu balık sevdam yüzünden bir kaç gün üst üste uykusuz kaldığımı bilirim. (İmza ayarlarımı düzenleyerekTelefonumu imzamın altına yazdım.)
Sana tekrardan rastgele forumu incelerken bu akşam için yine av yapacağını yazmışsın resimlerine sabırsızlıkla bekliyoruz.
Telefonunu kayıt ettim müsait bir zamanda görüşürüz kardeş..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 612
Konuları: 22
Sevgili Barış yine mükemmel bir levrek avı gerçekleştirmişsin,seni can-ı gönülden kutlarım.Avlarının hep bu güzellikte devam etmesini dilerim.Selam ve sevgiler.
cilingoz yazdı:barış kardeş paşalar harika ellerine sağlık.
Fikret abi ve Selim abi teşekkürler..
rusan yazdı:Maşallah Barış abi levrekler süper tebrikler
Teşekkürler Ruşan..
rocero yazdı:tebrikler levreklerin maşallahı var daha iri rastgelsin...
Teşekkürler Serkan..