Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 Eylül pazar.
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah şekerim, emekli olayım hergün organizasyon olacak SiyirdimSiyirdim

Bizim ömrümüz yetecekmi senin emekliliği görmeye şekerim.Mahcup
Bul
yycolak yazdı:Bizim ömrümüz yetecekmi senin emekliliği görmeye şekerim.Mahcup

Allah uzun ömür versin şekerim..
Allah nasip ederse seneye bu zamanlar emekliyim ne kaldı şunun şurasında..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:Abiler konuyu bu gün Nihatcığımlada konuştuk.İptali ötelemeyi kararlaştırdık.Yer ve zamanı birlikte kararlaştırırız.Zaten allah bizi seviyormuşki böyle olmuş.Pazar gününe fırtına veriyor meteoroloji.Daha uygun bir zamanda tekrar bir düzenleme yapılacaktır tabiiki.Şimdilik biraz bekleyelim.Bu arada da Yalçın kulunuz biraz sırtıcılık yapsında sık sık avatar değişsin.SiyirdimYoksa yönetim değiştiriyor bazı arkadaşların çok iyi bildiği gibi.HappyHadiordanHehe
Hepinizi seviyor kucaklıyorum şekerler.BiggrinRoseSefiom
Kardeşim senin Avatarın bu yıl sık sık değişebilir bak demedi deme.Nayirolamaz Şöyle 8 Kilo üstü Akya-Kılıç vs yakışır kardeşime. Senin o balıkları çekerken yüzünü düşenemiyorum bileHappyHappy
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Allah uzun ömür versin şekerim..
Allah nasip ederse seneye bu zamanlar emekliyim ne kaldı şunun şurasında..

Oooooo az kalmış şekerim.Haydi hayırlısı.Affet
Bul
ALTAYLI yazdı:Kardeşim senin Avatarın bu yıl sık sık değişebilir bak demedi deme.Nayirolamaz Şöyle 8 Kilo üstü Akya-Kılıç vs yakışır kardeşime. Senin o balıkları çekerken yüzünü düşenemiyorum bileHappyHappy

Ne diyorsun.Bırak yüzümü yürüyüşüm bile değişir valla.SiyirdimHappy
Delirticekmisin sen beni.MahcupSiyirdim
Bul
ALTAYLI yazdı:Kardeşim senin Avatarın bu yıl sık sık değişebilir bak demedi deme.Nayirolamaz Şöyle 8 Kilo üstü Akya-Kılıç vs yakışır kardeşime. Senin o balıkları çekerken yüzünü düşenemiyorum bileHappyHappy

of of offfff yakışmazmı şekerime..

yycolak yazdı:Ne diyorsun.Bırak yüzümü yürüyüşüm bile değişir valla.SiyirdimHappy
Delirticekmisin sen beni.MahcupSiyirdim

Şekerim bozma kendini sana akya az lahozlar orfozlar yakışır..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sırtıcı kardeş işleri ilerletmişsin akylar lohozlar hayırdır bu işi sevdin gibi.HappyHappy
Bul
Uzun_ahmet yazdı:of of offfff yakışmazmı şekerime..
Şekerim bozma kendini sana akya az lahozlar orfozlar yakışır..Wink

Eyvallah kardeş.76
Bul
bucalıfikret yazdı:sırtıcı kardeş işleri ilerletmişsin akylar lohozlar hayırdır bu işi sevdin gibi.HappyHappy

Bu işi sevmeseydim burada ne işim vardı.Bak bir bahane ne dostluklar kazandırdı.Alkis
Bul

ben zevkle değiştiririm avatarı hemde en özelinden büyük boy yaparım sen gezdir yalçın abimi yeterki ercan abi GulumseAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlk pazar.... yycolak 137 11,248 05-09-2011, 20:34
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi