Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kadınlardan balıkçı olurmu,balıkçılıkta erkekmi olmak makbul yoksa kadın mı ?
albatros41 yazdı:Tarih öncesi çağlardan beri; Erkekler doğası gereği avcılık ve toplayacılık ile uğraşmıştır, yani erkeklerin genlerinde zaten bu ilkel dürtü var yani avlanmak ,kadınların avlanma dürtüsü yok onun içindir balıkçılık gibi diğer avlanma şekillerini %99 erkekler yapar.

İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZGulumse

ama şunuda belirmeden duramıyacağım;çok haklısın erkekler daha zor daha ağır işleri başarıyor.Yalnız doğada sırf bizler yokuz,başka varlıklarda var,örneğin erkek aslan hiç avlanmaz hep dişiler ava çıkar hep dişiler avlanır,çoğu hayvanlarda böyledir durumSmile)))Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:zor biraz hadi yapda görelim HeheSiyirdimya nuran işin yavaşladı heralde bu aralar tamam yaa kadınlar balık tutabilirler tamam dedik işte Gulumse
sakın buraya feministleri salma valla ban manyağı yaparım hepsini akıllı olanlar kalır kadınlar şöyledir böyledir diyenler gider ona göre Gulumsekadın erkek eşittir evet ama bazı istisnalarda vardır yani şimdi tekneyle açılacaksın 8-10 saat balık kovalayacaksın elin yüzün balık kokacak pislenecek sülüneziydi boru kurduydu balık kanıydı kokusuydu bunları yapıp birde zevk alacak kadın sayısı azdır tabiiki..yapamaz demiyorum yapar ama zor yapar.Seerf

yok arkadaşım sallam sen merak etme ben yeterim;kabul ettin sonunda benimde zaten amacım buydu Smile)))
Bul
sirenia yazdı:ama şunuda belirmeden duramıyacağım;çok haklısın erkekler daha zor daha ağır işleri başarıyor.Yalnız doğada sırf bizler yokuz,başka varlıklarda var,örneğin erkek aslan hiç avlanmaz hep dişiler ava çıkar hep dişiler avlanır,çoğu hayvanlarda böyledir durumSmile)))Alkis

ya karışmayayım diyorum da bu ne şimdi aslan o yahuu balıkla ne alakası var..hem hoş bişeymi eşin biri oturacak diğeri ona bakacak oldu o zaman buyurun kadınlar olarak siz çalışın ben razıyım gider balık tutarım bende akşama kada...la havleeeee..
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu sitede kalıcı bayan yok dönem dönem gelip siteye bakıp 1-2 şey yazıp gidenler var ha birde herkesin eşi bakıyordur mutlaka da eşlerimizden yazan yok.benim hanım takip eder yazıları okur ama girip yazmaz bazen yorum yapar bazen güler geçer Gulumse
Keşke kalsalar. Bak sitede bile duramıyorlar avda nasıl kalıcaklar. Aynen dediğimiz gibi. Yapmak istiyorlarsa yapsınlar. İlk mesajımdaki gibi. Kime ne? Yapamazlar diyen de yok. Başımızın taçlarıAlkis
Bul
sirenia yazdı:yok arkadaşım sallam sen merak etme ben yeterim;kabul ettin sonunda benimde zaten amacım buydu Smile)))

ben en baştan kabul etmiştim de sen konuyu heryere taşıdın aslanların muhabbetine gitti..kuşlarda nedir durum hangisi balık tutar?SiyirdimHappy
Bul
sirenia yazdı:ama şunuda belirmeden duramıyacağım;çok haklısın erkekler daha zor daha ağır işleri başarıyor.Yalnız doğada sırf bizler yokuz,başka varlıklarda var,örneğin erkek aslan hiç avlanmaz hep dişiler ava çıkar hep dişiler avlanır,çoğu hayvanlarda böyledir durumSmile)))Alkis

Afedersiniz ufak bir düzeltme yapmadan olmaz. Erkek aslan reistir ve avlanmaz. Dişiler ve 3 yaşını geçmemiş (ergen olmamış) erkek aslanlar ava katılır. Erkek aslan bölgeyi korur. Ama rekabet olmaması için sürüden atılan (3 yaşını geçmiş ergen erkek yavrular)erkek aslanlar birleşir ve birlikte avlnırlar taki kendi sürülerini kurana kadar. (Reis olana kadar.)

Gerçi konu dışıydı ama genede cevap vermek lazım.

Bi daha bu konuya yazmayacağım söz.
Bul
ALTAYLI yazdı:Keşke kalsalar. Bak sitede bile duramıyorlar avda nasıl kalıcaklar. Aynen dediğimiz gibi. Yapmak istiyorlarsa yapsınlar. İlk mesajımdaki gibi. Kime ne? Yapamazlar diyen de yok. Başımızın taçlarıAlkis

hay yaşa be abi kadın bir kere balıkçılık sevse sitede bayanlar olurdu hani 7000 küsür üyede taş çatlasa 20 kadın vardır onlarında sitede yazanı yok.Gulumseönce bu işi seven olacak..ama git bak okey oynayan,king vs oynayan sitelerde kadınlar dolu neden orada tırnakları kırılmıyor,makyajları bozulmuyor,üstleri kokmuyor..ne işleri olur balıkla alakalı forumla Hadiordan
Bul

Nuran hanım yapmayın Allah Aşkına konu alıp başını gidecek. Aslanın çok işi var abicim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben en baştan kabul etmiştim de sen konuyu heryere taşıdın aslanların muhabbetine gitti..kuşlarda nedir durum hangisi balık tutar?SiyirdimHappy

ah be arkadaşım maksat muhebbet olsun dedik konu aslanlara dayanmadı tövbe tövbe...arkadaş yazmış ya erkeklerde avcılık vardır diye bende ona istinaden hayvanlar aleminden avcı dişilerle ilgili bilgi verdim.yoksa kötü bir niyet yokkuşlar alemine hiç girmiyelim Smile)))
Bul
tartışma konusu olarak ortaya konulmuş ama tartışmalar farklı tezlerle çürütülmeye çalışılmış.o zaman bende görüş bildireyim.çünkü eşimede ne kadar hayır desem sonunda dediğini kabulleniyorum.yoksa 20 küsür yıldır bir arada duramazdık.evet nurancım kardeşim senin dediğin gibi istedikleri zaman veya mecburiyette veya amatörce her şekilde şartta kadınlar bırak balıkçılığı her işi layıkıyle ve hakkıyla yaparlar hemde çok güzel yaparlar.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Anket: Amatör balıkçı Forum'nu nereden buldunuz!! Lapsetur 286 53,034 30-11-2015, 14:48
Son Yorum: oguzcanagca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi