Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit
xfisher yazdı:Çok keyif alarak izledim, harika paylaşım, nefis balıklar.. tebrikler tebrikler tebrikler.. AlkisAlkisAlkis

Beyendiğiniz için memnun oldum.Daha iyileri oltanızdan eksik olmasın.Selam ve sevgiler.
Bul
rusan yazdı:Maşallah sinaritler harika Alkis

Sevgili Ruşan teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
bahriyeli yazdı:ne denebilirki harika balıkların olduğu çok güzel bir av olmuş ekibi canı gönülden kutluyorum
devamını diliyorum emeğinize sağlık rastgele.AlkisAlkisAlkis

Değerli kardeşim tüm ekip adına teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
bucalıfikret yazdı:burak abi tek kelimeyle harika muhteşm elinize emeğinize sağlık tebrikler ...AlkisSeerfSeerfAlkisSeerf

Fikretcim çok teşekkür ederim.Daha iyileri sanada inşallah rastgelir.Sağlıcakla kal.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Buna ne denebilirki AlkisSeerfAlkis tek kelime ile muhteşemsiniz Alkis

Sevgili Serkan çok teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
kaya yazdı:harika av olmuş tebrikler..videoyu seyrederken sanki bende oradaydım..tekrar tebrik eder bol avlar dilerim..afiyet olsun..AlkisSeerfAlkis

Çok teşekkür ederim.Aynı duyguları sizede bir nebze olsun yaşatabildiysek ne mutlu bize.Selam ve sevgiler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Burak bey,harika iş çıkartmışsınız maşallahınız var.Bereketli afiyet olsunSeerf

Orhan Bey çok teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
Bul
Burak abi süper bir av gerçekleştirmişsiniz.Tüm ekibi kutlarım.Paylaşım da çok güzel,daha ne denebilirki. Afiyet olsunAlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Burak abicim ekip olarak haarika bir balık avı organizasyonu gerçekleştirmişsiniz.
paylaşımınız ise süper olmuş,
Alkiscanı gönülden tebrikler.
Seerf
daha niceleri rastgelsin. :Seerf:
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Alkis
Burak Karadeniz yazdı:Nihatcım tamamen dediğin gibi.Uzun olta ile lüfer avından tek farkı takımın daha sağlam olması.Şimdiden sana bol şanslar.Benden sana küçük bir tavsiye merayı sakın açık açık yazma.Bu siteleri takip eden ve ona göre program yapan yamyam çok fazla.Sevgilerimle.
Alkis

Burak abi buna sonuna kadar katılıyorum çok haklısın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sinarit Balığı ve Bu Balığın Avında Kullandığım Takımlar Burak Karadeniz 40 10,403 14-05-2010, 14:48
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi