11-10-2011, 18:27
xfisher yazdı:Çok keyif alarak izledim, harika paylaşım, nefis balıklar.. tebrikler tebrikler tebrikler..
Beyendiğiniz için memnun oldum.Daha iyileri oltanızdan eksik olmasın.Selam ve sevgiler.
Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit
|
11-10-2011, 18:27
xfisher yazdı:Çok keyif alarak izledim, harika paylaşım, nefis balıklar.. tebrikler tebrikler tebrikler.. Beyendiğiniz için memnun oldum.Daha iyileri oltanızdan eksik olmasın.Selam ve sevgiler.
11-10-2011, 18:28
rusan yazdı:Maşallah sinaritler harika Sevgili Ruşan teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
11-10-2011, 18:29
bahriyeli yazdı:ne denebilirki harika balıkların olduğu çok güzel bir av olmuş ekibi canı gönülden kutluyorum Değerli kardeşim tüm ekip adına teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
11-10-2011, 18:31
bucalıfikret yazdı:burak abi tek kelimeyle harika muhteşm elinize emeğinize sağlık tebrikler ... Fikretcim çok teşekkür ederim.Daha iyileri sanada inşallah rastgelir.Sağlıcakla kal.
11-10-2011, 18:32
MaVrUşGiL yazdı:Buna ne denebilirki Sevgili Serkan çok teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
11-10-2011, 18:34
kaya yazdı:harika av olmuş tebrikler..videoyu seyrederken sanki bende oradaydım..tekrar tebrik eder bol avlar dilerim..afiyet olsun.. Çok teşekkür ederim.Aynı duyguları sizede bir nebze olsun yaşatabildiysek ne mutlu bize.Selam ve sevgiler.
11-10-2011, 18:36
orhanekmekci yazdı:Burak bey,harika iş çıkartmışsınız maşallahınız var.Bereketli afiyet olsun Orhan Bey çok teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
11-10-2011, 23:15
Burak abi süper bir av gerçekleştirmişsiniz.Tüm ekibi kutlarım.Paylaşım da çok güzel,daha ne denebilirki. Afiyet olsun
![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
12-10-2011, 09:55
Burak abicim ekip olarak haarika bir balık avı organizasyonu gerçekleştirmişsiniz.
paylaşımınız ise süper olmuş, ![]() ![]() daha niceleri rastgelsin. : ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
12-10-2011, 10:31
![]() Burak Karadeniz yazdı:Nihatcım tamamen dediğin gibi.Uzun olta ile lüfer avından tek farkı takımın daha sağlam olması.Şimdiden sana bol şanslar.Benden sana küçük bir tavsiye merayı sakın açık açık yazma.Bu siteleri takip eden ve ona göre program yapan yamyam çok fazla.Sevgilerimle. ![]() Burak abi buna sonuna kadar katılıyorum çok haklısın. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sinarit Balığı ve Bu Balığın Avında Kullandığım Takımlar | Burak Karadeniz | 40 | 10,403 |
14-05-2010, 14:48 Son Yorum: Burak Karadeniz |