12-10-2011, 22:48
Denizi görüp olta atamamak bu olsa gerek, harika resimler, güzel yerler, yuvana hoşgeldin uzunum.

Azerbaycan Görevi
|
12-10-2011, 22:48
Denizi görüp olta atamamak bu olsa gerek, harika resimler, güzel yerler, yuvana hoşgeldin uzunum.
![]()
13-10-2011, 04:31
bucalı yazdı:Adamlar bakıyor ülkelerine her yer pırıl pırıl. Bizde bozuk kan çok safkan olsa herkez oradaki gibi bak nasıl olur güzel ülkemiz. sonuna kadar katılıyorum birader..
13-10-2011, 11:32
Lakerda yazdı:Yediğin içtiğin senin olsun da gördüklerini paylaştığın için teşekkürler Ahmet.. Sağolasın mehmet abicim elimizden geldiği kadar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
13-10-2011, 11:33
araphüso26 yazdı:GÜZEL YERLER GÜZEL MEKANLAR uzunum azerbaycanıda feth ettin ya helal olsun valla Sağolasın arabım Azerbayacanıda görmek varmış ne diyeyim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
13-10-2011, 11:34
turna yazdı:Güzel yerlermiş, paylaşım için teşekkürler. Mehmet abi ben teşekkür ederim sağolun..
13-10-2011, 11:35
rusan yazdı:Azerbaycan gitmeyi çok istedigim ulkelerden bırı. Resımlerde çok guzel Ahmet abı. Darısı basıma. Eyvallah rusan, inşallah gidersin..
13-10-2011, 11:36
Kamil ILIPINAR yazdı:uzunun gerçekten güzel yerlermiş oraları bir görmek lazım ciddi ciddi Kamil reis benden olumlu not tavsiye ederim eğer niyetin varsa git..
13-10-2011, 14:03
murki yazdı:Denizi görüp olta atamamak bu olsa gerek, harika resimler, güzel yerler, yuvana hoşgeldin uzunum. Teşekkür ederim sağolasın.. Murat denizi herzaman görüyoruz sorun yokta balık tutanlar vardı fakat tuttukları hep kefaldi o yüzden başka balık göremedim..
13-10-2011, 15:28
Paylaşım için teşekkürler Ahmet abim sayende oralarıda görmüş olduk güzel resimler eline sağlık saygılar.
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
13-10-2011, 15:31
doktor yazdı:Paylaşım için teşekkürler Ahmet abim sayende oralarıda görmüş olduk güzel resimler eline sağlık saygılar. Sağol eren, resimler yeteri kadar herşeyi anlatıyor ama yinede canlı görmek dahada güzel..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|